App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Försöka njuta sista tiden

Nu gäller de att njuta dem sista veckorna av graviditeten. (v37+5) känns så sorgligt att detta skulle vara den sista graviditeten:/ o jag e bara 21 år gammal. Man vet ju aldrig hur de blir men sambon känner sig ganska så nöjd nu o jag vill ju leva resten av mitt liv med min älskade man:) Man får verkligen njuta av varje spark:) Samtidigt som jag vill njuta de sista veckorna så vill jag ju också ja ut henne NU:P svårt att sluta räkna ner dagarna o sluta tänka så mycket på de. Skulle inte förvåna mig om hon skulle vilja komma ut nu när hennes syskon är sjuka o de snöar o e halt på vägarna. Man vill ju inte gärna lämna bort barnen när dem e sjuka. Men jag har ju inte känt något ännu iaf. Har alla känt några oregelbundna verkar i så ett par dagar innan de satte igång? Så va de iaf på min förra. E lite räddat jag inte ska bli förvarnad nån dag innan utan att de bara ska sätta igång huxflux när jag e iväg nånstans eller nåt. Måste man hem innan o hämta journalen o den packade väskan då?

2012-02-09
StinaC
StinaC
Barn på 3 år och 7 månader

StinaC; hon kom på perfekt dag och tid! Sambon var ledig den dagen dessutom! Och min notoriskt oroliga mamma fick höra vid 10 att vi åkte in, ingen idé att ringa henne vid första varken liksom. Och som sagt knappt fem timmar senare kom bebis, så vi orsakade ingen dålig nattsömn för någon! Dessutom hade ju jag sovit som en prinsessa den natten, som alla nätter, så jag var pigg och utvilad när det körde igång!
Catrin; haha! Rullavstånd! Det hade man ju nästan velat se! :-) Kom ihåg att ringa ner bara och be dem hålla dörrarna öppna tills när du kommer rullande, så det inte blir bomstopp! ;-)

2012-02-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Men har du rullavstånd så hinner du säkert in. Jag har en timme o köa ungefär. Hoppas mannen e hemma så man inte behöver köra in själv eller nåt sånt.

2012-02-09
StinaC
StinaC

Usch jag bävar lite för värkarna. Dem va ju hemska. Riktigt ont gjorde de på mim första förlossning. Har varit lite rädd/nervös inför denna. Men ut ska hon ju på ett eller annat sätt.

2012-02-09
StinaC
StinaC

Oj men bra att de va så tidigt på morgonen ju, hade de varit för mig iaf för då hade inte mannen hunnit sticka till jobbet.
Hoppas att jag blir lite förvarnad nån dag innan med lite oregelbundna verkar, då känner man ju att snart e de dags.
Just nu känns de som att jag kommer gå över tiden, men de hoppas jag inte.

2012-02-09
StinaC
StinaC

äh mes ;-) lite värkar har väl ingen dött av....

2012-02-09
osisen
osisen

Hehe, men jag stod inte oberörd på Statoil och väntade på en korv med bröd (eller nåt). Jag satt på toa och försökte komma ihåg att andas nån gång emellanåt! ;-)

2012-02-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

men du hade ju 11timmar på dej å packa väskan å grejer ;-) det räcker långt :-P

2012-02-09
osisen
osisen

Jag ÄLSKADE att vara gravid! Lyckligaste tiden i mitt liv! Jag fick ingen direkt förvarning. Vaknade 4 på morgonen med starka värkar och tjejen föddes elva timmar senare, varav fyra på sjukhuset. Lycka till!

2012-02-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

jag käkar cerazette.. funkar bra för mig iaf å ja slipper mensen.. annars e kopparspiral nåt ja funderat över med..

2012-02-09
osisen
osisen

Jag har två sen innan. Dock är det tvillingar så har bara varit gravid en gång innan. Mannen e 25 så ganska ung. Man bet ju aldrig om vi får en sladdis eller nåt:)
Jag tycker de e rätt mysigt i mitten av graviditeten, när dem börjar sparka o så:)

Har ni några förslag på preventiv medel?

2012-02-09
StinaC
StinaC

hej !

Hur många barn har du sen innan? Jag tycker det känns skönt att jag är klar med barnafödandet.. 

Och vem vet om några år kanske din man ångrar sig och vill ha en liten till, e han åxå lika ung eller är han äldre?

Jag gillar ju inte alls å vara gravid så för mig är det 9månader av lång pina och jag ville inget hellre än att tiden skulle gå så jag fick träffa henne.. eller lilleman när jag väntade honom. Så när folk sa att jag skulle försöka njuta av sista tiden osv så blev jag mest bara irriterad å mer stressad eftersom jag inte kan njuta förrän jag hade barnen utanför magen :D

Oftast så börjar ju inte förlossningen pang på utan man hinner ju med en del innan det är dags att föda så du hinner säkert hem å hämta dina saker och så innan det är dags att krysta.

Mina förlossningar har gått fort men jag har iaf hunnit in till sjukhuset varje gång som tur är ;)

Lycka till och hoppas bebis väntar ett litet tag till innan den kikar ut så syskonen blir friska!

2012-02-09
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...