App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Byta barnmorska....

imorgon ska jag ringa och byta barnmorska för jag klarar inte av den jag har fått nu :S  Jag hade en helt underbar i början av graviditeten som såg till både mig och min sambo , vi uppmärksammades bägge två även ifall det är jag som bär vårt barn i magen. Vi kunde fråga henne om allt & hon var så duktig och lätt att ha och göra med. Hon berättade precis utförligt om vad jag hade för SF-mått , bebis hjärtslag , mitt blodtryck & all annan information som för mig är viktigt att få veta. I årsskiftet slutade hon på den mottagningen jag går nu :/ & jag fick en ny. Hos henne har jag endast varit två gånger, första gången så var hon så stressad .. besöket tog 10 minuter & jag hann och ta alla prover och allt på fem minuter , de restrerande fem minuterna gick vi igenom ett par häften hon hade .. sen fick vi åka hem igen :( hon berättade ingenting om varken mitt blodtryck , sf-mått eller bebis hjärtslag.. fick fråga efter varje sak hon gjorde vad det låg på och om det var okej :( tänkte eftersom hon var ny att det var därför hon inte riktigt hade kommit in i det.. Idag två veckor senare så fick vi komma in 10.30 , hon var ombytt till sina privata kläder & sa direkt att hon skulle på kurs efter vi varit där..  så likadant var det idag, tjoff tjoff tjoff , så var alla prover och allt taget.. 10.44 satt vi i bilen igen :/ det var då jag kom på alla frågor jag hade velat ställa . Jag hade tydligen fått väldigt lågt blodtryck, jag hade inte gått upp mer än ett hekto sen förra gången, & hon sa bara jag skulle trycka i mig lite mer mat.. :S & det var så det var med det... Tydligen följde jag inte kurvan ordentligt på SF-måttet heller, men det var ingen fara för jag hade ju så lågt bmi på inskrivningen , och hade ju därför inget fett på magen ? :S  Nej , jag vet inte om jag överreagerar , men jag har funderat på detta nu under eftermiddagen och jag tänker byta barnmorska . Vill inte ha henne , jag vill ha någon som är lugn och som ger oss lite uppmärksamhet också .. så nu ska jag se om jag inte kan få tillbaka min gamla som tydligen jobbar på en mottagning lite längre härifrån, men det är det värt :)  Ville bara skriva av mig lite :)

2012-02-08
_Sanna
_Sanna

Oj ja här ser man ju hur inkompetenta vissa barnmorskor faktiskt är , vissa borde inte få jobba med människor tycker man :S 

Men nu har jag ringt iaf , och jag ångrar inte mitt val för en sekund, för jag fick tillbaka hon som jag hade först , så nu får jag äntligen må bra när jag ska gå dit :D För som ni skriver så ska man ju faktiskt trivas !
Men jag måste erkänna att jag är lite små nervös om man skulle stöta på henne som jag inte tyckte om , men man har ju rätt till att byta så det här blir nog superbra tror jag :)
Ser redan fram emot nästa besök som är om två veckor ;) hihi . tack för ert stöd, härligt o känna att man kan få lite stöttning ibland!

2012-02-09
_Sanna
_Sanna

Byt! Klart ni ska vara nöjda och få den hjälp och tid ni har rätt till! Men det är lite känsligt det där, jag hade nog tyckt att det skulle vara jobbigt att få en annan bm på samma mottagning, och kanske träffa den andra där. Men om ni byter mottagning också så är det ju bra! Lycka till! :-)

2012-02-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

.

2012-02-08
_Sanna
_Sanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...