App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fel parkeringsavgift

Idag har jag fått en påminnelse om obetald fel parkeringsavgift. När jag läste igenom den så står det att min bil var parkerad ngstans i Gbg och att den var parkerad där längre än vad det var tillåtet. Jag bor inte i Gbg och har inte varit där sedan flera månader. Det är bara 2 personer som kör bilen och vi båda två var hemma då de påstår vi fel parkerade bilen i Gbg. Jag ringde både Transportstyrelsen och Polisen och jag måste nu bestrida avgiften. Hur kan man få ngt sådant för jag var aldrig där? Den som skrev lappen som var kopierad på påminnelsen skrev en 6:a tycker jag (registreringsnummer) men de har tydligen tolkat den som en 5:a. Jag blev så arg för nu kommer detta ta tid att fixa och jag vill helst lägg min tid på ngt annat. Grrrr Ngn som var med om liknande?

2012-02-08
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Wow Norge till och med! Jag fattar inte att de kan göra sådana grova fel.

Och varför gör de inte som i Stockholm undrar jag - alltså registrera allt elektroniskt och ta kort. Det hade minnsan eliminerat alla fel.

I alla fall handledaren ringde tillbaka men han kunde inte nå den person som skulle kunna fixa detta, så han försöker igen imorgon och ringer tillbaka. Skönt att ha kontakt med en person som verkligen vill hjälpa till.

tack för alla era svar ;)

2012-02-09
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Bor i Stockholms skärgård och här har alla parkeringsvakter elektroniska grunkor och tar kort på registreringsskylten för att undvika dessa problem du råkat ut för. Trodde att det var så över hela Sverge. Verkar ju självklart. Hoppas att allt löser sig. Prova påpeka detta hos din komun kanske hjälper.

2012-02-09
Johanna 13
Johanna 13

Idag har jag pratat med en handledare på Polisen och han lovade kolla upp detta och återkomma under dagen. Och den som jag misstänker var lappad bor precis i detta område. Borde de inte sluta med handskrivna böter och knappa in reg.nr i ngt så det blir elektroniskt istället? Usch vilken soppa. Och igår har de kopplat mig flera ggr fel - hamnade först hos polisen i gotland, sedan i stockholm osv.. Hoppas jag får ngt svar idag.

2012-02-09
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Usch vad jobbigt! Har ingen erfarenhet av detta, men det enda jag vet är att det är bäst att betala först och bestrida och reda ut sen. (Rätta mig gärna nån om jag har fel), så ni inte får fogden på er! Lycka till!

2012-02-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Någon?

2012-02-08
aprilbebis2011
aprilbebis2011
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...