App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med en 5 månaders???

Jag och min man ska ut och resa med vår son i April. Han kommer att ha fyllt 5 månader då. Jag är MYCKET orolig för hur det kommer att gå! Själva resan kommer att ta ca 5 timmar men man måste ju ta sig till och från flygplatsen också. Min man verkar inte se några hinder/problem med detta men jag får ångest bara av tanken. Var byter man på en bebis på ett plan? Har aldrig ens tänkt tanken....  Någon som jag har rest med ett barn och har erfarenhet? Vad ska man ha med sig på planet? Alla tips och förslag tas tacksamt emot! :)

2012-02-08
Mwro33
Mwro33

När min syster reste så fick hon bara ha med sig en viss mängd med vatten till ersättningen så ring till bolaget och fråga =))) Så du har med dig exakt så ni kalrar er. Sen har jag hört att om barnet ska typ ha napp eller äta på vägen upp och vägen ner för det ska hjälpa mot trycket =)

2012-04-03
OurLife
OurLife

TighA; puffar upp denna till dig! :-)

2012-04-03
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Tack alla för svaren!

Jag ammar inte, så jag måste väl ta med mig nappflaskor och ersättning. Vi får skjuts till flygplatsen och vi kommer att bli hämtade av släktingar och det kommer då att finnas en bilbarnstol. Jag är mest orolig för att vi kommer att vara på G i så många timmar och att lillen kanske inte klarar det. Hoppas på det bästa...

2012-02-08
Mwro33
Mwro33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...