App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fullt frisk! Livet är orättvist!!!!!

Hej. Några bra råd? Vi förlorade vår lilla dotter för snart 2månader sen,snyft......hon blev 26 timmar gammal. Saknar henne så otroligt mycket!!!!!!!!!!! Hela vår värld rasade och det känns så tomt. Måste tillägga att vi har tre barn 8, 4 och 2år. Alla säger "men ni har ju de andra tre". 

2012-02-08
boppi3

Tusen tack till alla er inlägg! Det värmer.

Jag som många andra tänker "det händer inte mej" men det har jag fått svart på vitt att det kan hända alla.

Nä det gör så ont att det inte finns några ord som kan beskriva denna smärta!

Har nog aldig fällt så många tårar i hela mitt liv man vill liksom bara gå under jorden men mina underbara barn finns här och nu och dom behöver mej o givetvis finns jag här för dom.

Jag tar en dag i taget,älter det o besöker hennes grav(vilket e hemskt)men ändå en tröst för att bearbeta min sorg.

Man måste få bort vissa tankar som "tänk om"mm. Det känns så overkligt på nåt sett.

2012-02-08
boppi3

Jag beklagar verkligen att ni förlorade er dotter! Kan inte ens föreställa mig den sorg och förtvivlan ni har och går igenom!

Det är väl så att utomstående vet inte riktigt vad de ska säga och när de väl säger något blir det klumpigt. Självklart är ni glada över att ni har tre barn men det tar ju inte bort sorgen och längtan efter ert fjärde barn. Och skulle ni någon gång skaffa ett femte barn det det inte heller bort saknaden av er dotter som nu är en ängel.

Jag gick på en föreläsning för flera år sedan. Det var tre föräldrar som mist sina barn på olika sätt. Det var så otroligt intressant hur de upplevt det och vad de tyckt omgivningen gjort bra och mindre bra.

Den ena mamma presenterade sig med sitt namn och sa sedan - Jag har 4barn, på jorden och 2 i himmelen. Tyckte det var så fint sagt! Ett barn slutar inte vara ens barn bara för att det lämnar oss och får änglavingar! Du kommer alltid att ha en dotter oavsett hur länge du fick ha henne hos dig så är hon ju alltid i ditt hjärta!

När ni orkar så prata med era nära och förklara hur sårade ni blir när de säger så. Förklara vänligt att de kan omöjligt förstå er sorg om de själva inte gått igenom samma sak och förlorat ett barn!

Ta hand om dig! KRAM!

2012-02-08
emcb
emcb

Livet är bra orättvist. Jag lider verkligen med er!

Folk är i allmänhet klumpiga i sina uttalanden när sorgen kommer till oss, det är svårt att hitta ord för att trösta när något såhär svårt inträffar.

Sänder er all styrka i sorgen!

2012-02-08
Betty86
Betty86

Jag kan tänka mig att det på sätt och vis är "lättare" att gå vidare rent fysiskt när man har fler barn då man måste fortsätta vardagen för deras skull. Men det gör ju inte sorgen lättare eller mindre stor för det. Psykiskt så är man nog på samma plats varesig man har barn sen innan eller inte. Jag hoppas att ni, hela familjen får hjälp och stöd från vänner och sjukvård, att folk vågar prata om eran dotter och fråga.

Beklagar er sorg ännu en gång, ingen borde behöva gå igenom det ni fått uppleva och jag önskar så det fanns något som kunde göra alla sånna här hemskheter ogjorda.

2012-02-08
osisen
osisen

Visst är det både skönt och tur att jag har mina andra tre! Annars hade jag "gått i vägen".

2012-02-08
boppi3

Tack för era svar.

Hon bara slutade andas mitt i natten jag upptäckte de själv,men då var det försent. (Detta hände på bb) Hon hade varit utan syre minst 20 min så hon hade ingen hjärnaktivitet över huvudtaget! Snyft... Väntar fortfarande på o-svaren som kan dröja flera månader. o de svar vi har fått har inte visat något. ENligt läkarna var hon en frisk liten flicka (2900g 47cm) o smart, hon följde med blicken o var väldigt "snackig"med knorrande ljud mm.

Likt plötslig spädbarnsdöd men ändå inte enligt dom! Man får liksom olika svar.

2012-02-08
boppi3

Jag beklagar verkligen.. jag vet inte vad jag ska säga. En annan kan inte ens sätta sig in i den situationen. Vågar inte tänka tanken. Ni är där och det måste vara fruktansvärt hemskt! :'(

Många styrkekramar!

2012-02-08
annicha88
annicha88
Gravid i vecka 32

de andra tre kompenserar väl inte för den man förlorat?! fy va hemskt sagt..
vet inte va ja ska säga mer än att ja beklagar sorgen.. att förlora ett barn e allas största mardröm :-\
stor kram.

2012-02-08
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...