App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vaknar hela tiden..

Har ni några tips på hur jag ska göra med min sonsom är snart 6 månader (om jag nu ska göra nåt).. Han vaknar hela tiden på nätterna och bara skriker eller gnäller.. På kvällarna lägger jag honom vid 19.30-20 i våran säng där han ligger hela natten, ligger brevid honom tills han somnar och en kvart, 20 min efter det. Sen vaknar han efter en halvtimma, jag går in, kör samma procedur, den efter en timma, samma procedur igen. Efter det brukar jag gå och lägga mig med för det är ingen idé jag är uppe ändå när jag bara får springa in till honom hela tiden. Sen sover jag och han i sängen hela natten, pappan sover i annat rum för tillfället, men han vaknar MINST en gg i timman och bara gnäller eller skriker, tills vi går upp mellan 6-7 på morgonen. Vi har bra kvällsrutiner innan nattsömnen, det brukar se ut ungf såhär: *Lek och gos, lugnt och sansat *Bad *Mat, gröt och amning *borsta tänderna och på med pyjamas *Gå runt och säger godnatt till pappa och hund *Läser en bok *Lägger oss Han brukar somna efter nån minuts bökande i sängen.   På dagarna sover han mellan 8.20-9, 11-12.30 och 14.30-16 (ungefär). Han har hållt på såhär sen han var kanske 3½ månad. Det tär ju på oss som bråkar om det hela tiden, sambon tror att det är nåt fel på honom och jag tror att det bara är en fas som han är inne i när han liksom bearbetar allt nattetid. Men det är jobbigt, mest för bråken. Jag brukar vara duktig på att lägga mig en halvtimma-timme med lilleman på dagarna.. Så vad tror ni? Han vill inte ha mat varje gång han vaknar utan han somnar ganska snart om, men det är ju inte roligt (eller nyttigt heller) att vakna flera ggr varje natt... Tacksam för alla svar!

2012-02-06
Betty86
Betty86

Är du fortfarande tillsammans med pappan?

2020-09-15
MammatillEinar
MammatillEinar
Bebis på 7 månader

Jo det känns som om det hade blivit bättre nattsömn om han sov mindre turer på dagen, men det går inte. Han blir grinig direkt. Kvällarna funkar att han är vaken lite längre och är lite sur, då är vi oftast 2 som delar på "bördan"..

2012-02-08
Betty86
Betty86

Jaghar försökt med detta också, men han klarar inte att vara vaken några längre perioder.

2012-02-08
Betty86
Betty86

Ingen som har tips?!?

Pratade med sjuksköterska på bvc idag, hennes ENDA tips var att låta honom sova i egen säng. Och det är inget alternativ för mig, jag vill ha honom hos mig ett tag till. Eller åtminstonde tills han verkar vilja sova själv.

2012-02-08
Betty86
Betty86

Lille SKULLE sova i egen säng. Absolut inte hos oss ivår säng, men första dagarna hemma tyckte jag att den lille parveln inte skulle sova alldeles ensam, sen har det ju blivit därefter. Fast det är rätt mysigt att ligga och snusa på honom :D

2012-02-06
Betty86
Betty86

Ja, men det är bara tillfälligt! :-P Hon har gjort det varje natt i säkert 4 månader snart, men det ÄR tillfälligt! (vem försöker jag lura..?)

2012-02-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 13 månader

Härligt att höra att det finns fler Mamsan :D Sover hon hos er hela natten?

2012-02-06
Betty86
Betty86

Ibland tror jag att du och jag pratar om samma bebis.. :-/

2012-02-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...