App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad ska ni göra idag?

Kallt och måndag, vad gör ni idag? :)

2012-02-06
emcb
emcb
Barn på 3 år och 2 månader

Har haft besök större delen av dagen av en vän med barn i samma åldrar som mina, väldigt trevligt! Tvättat en "maskin" också som nu hänger framför brasan på tork.

2012-02-06
emcb
emcb

Har varit på öppna förskolan på förmiddag. Sedan har vi hälsat på mormor och morfar och ätit lunch där. Då tog vi en lång promenad och lillan somnade. Tog en latte medan vi promenerade - oj vad den var smaskig ;) Sedan har vi handlat lite på ICA. Det var full fart idag.

När vi promenerade så tänkte jag på hur bra vi har det här med vår föräldrarledighet och att vi får vara hemma med våra änglar så länge ;) Helt underbart och är så tacksam att kunna vara hemma med tösen och njuta av alla leenden jag får av min lilla princessa ;)

2012-02-06
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Idag ska det mysas o gosas..har varit borta från min lilla tjej ett dygn nu i helgen.jag har börjat en kurs som innebär övernattning några ggr detta år!!Det var jobbigt men det gick..det var mina stackars tuttar som mådde sämst hahahaha!!!!!

2012-02-06
fiffi_32
fiffi_32

Idag tar jag som vanligt en promenad med bebis efter lunch. Kommer mormor och morfar på semlor ikväll avslutar jag promenaden på konditoriet och inhandlar såna! :-) Städat har jag gjort i helgen, och tvättkorgen är inte full än. Blir att ägna dagen åt min dotter då (va??!! Är inte mammaledighet ämnad för hushållsarbete??) Själv då?

2012-02-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...