App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mitt tipps - Spar pengar - Vålgästa svärmors förråd.

Mitt tips är att åka hem till föräldrar / svärföräldrar... öppna alla gamla skåp och förråd, gå upp på vinden eller ner i källaren. Ta ut och titta i alla bortglömda lådor och kartonger som ingen tittat i de senaste 20 åren. Där kan finnas massor av gosaker. Vi hittade åkpåse , mammakläder från 70 talet som är moderna nu igen, potta , sängkläder till barnvagn, barnkläder och leksaker m.m. Saker som vi altså inte behöver köpa nu när vi funnit massa retroprylar. Förutom att det blir billigare, och att dessa äldre saker ofta har bättre kvalite så blir oftast föräldrar/svärföräldrar .... väldigt glada att sakerna återanvänds.

2012-02-05
ursulana
ursulana
Barn på 2 år

Det gjorde vi när vi var uppe hos svärföräldrarna över jul. Fick tag på två ursöta t-shirts, en mössa och en pytteliten badrock till tjejen! Kul att pappas gamla paltor kommer till användning igen efter drygt 30 år! :-)

2012-02-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Ja det är ett riktigt bra tipps. Mina svärföräldrar har sparat makens hela barndom på vinden :-) Tyvärr är vi inga stora fan av 70-tals stilen. Men vissa saker har vi ändå hittat där. Och barnen har alltid något att leka med när de är och hälsar på hos farmor och farfar!

2012-02-05
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...