App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bästa sättet att vänja av med nappen?

Mina barn e 20 månader och just nu vill dem ha napp konstant. Pojken har alltid varit glad för nappen men flickan har inte brytt sig så mycket innan. Har börjat mer nu. Just nu e de inte många minuter på en dag som dem inte har napp, jag tycker de borde räcka när dem sover (tänker mycket på deras tänder och sen hör man ju inte vad dem försöker säga heller med nappen i minnen hela tiden. Dem ska snart få en lillasyster, tror ni de e därför dem har blivit så fästa vid nappen på sista tiden? Att dem förstår de på något sätt? E de dumt att försöka vänja dem av med nappen nu, ska jag vänta tills nästa e en 2-3 månader eller nåt? Nappen e ju kanske en lätt tröst när nästa kommer.

2012-02-03
StinaC
StinaC
Barn på 3 år och 10 månader

köp tillsammans med barnen en cool napp låda där ni efter varje gång dom sovit måste lägga nappen.. på dagis tex så får ju inte barnen ha napp mer än på vilan å det brukar funkar kanon så bara man kommer på en bra rutin å håller sig till den så lär dom sig snart.

2012-02-03
osisen
osisen

Jag tycker du ska vänta att släppa nappen helt innan syskonet kommer. Det är svårt att förstå varför den nya får ha och inte dem...Men det kan ju bli så att de ser att den lilla har napp!

-men ja är stor! kanske ska ja lägga ifrån mig nappen..de e bara bebisar som har napp!

vem vet!

själv är min dotter 3 och sonen 1...och nu har vi sagt att hon får ha nappen när hon ska sova och en timme innan läggdax...Ingen napp på dagis och på dagen..(om hon inte e sjuk eller så) hon var napp fri innan brosan kom men de gick inte att hålla efteråt..vi kanse var slappa men men...

2012-02-03
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...