App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När tycker ni det är FÖR kallt för att gå ut och leka med barnen?

Och hur gammla är era barn?   Mina är 4år och 11mån och idag har vi 15minus. Stora får stanna inne eftersom han har astma och den blir inte bättre av denna kylan. Men annars hade det inte varit något hinder att gå ut en liten stund.

2012-02-03
emcb
emcb

Här har vi haft 30 minusgrader idag! Absolut FÖR KALLT att leka ute med ett litet barn, men sambon tog en rask promenad till kyrkans öppna förskolan med lillan i vagnen -de hade missat bussen. På jobbet fick barnen vara ute på rast två gånger, men bara 20-30 minuter åt gången. Vanligen är vi ute längre än så med förskoleklassen. På fritids fick barnen gå in efter en kvart, men fler än hälften valde att vara ute betydligt längre än så. Brr, vi vuxna fick turas om att vara ute och inne. Stora barn som inte har köld-astma eller liknande, klarar absolut av att leka ute i minus 30, förutsatt att de har bra kläder. Men långt ifrån alla har bra kläder för sådana temperaturer. Jag kan däremot hålla med om att det inte är så lämpligt att ex åka skidor eller organserat springa utomhus när det är riktigt kallt.

2012-02-03
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

snorkel 1. Min liten gillar inet heller när det snöar/blåser för mkt. Obehagligt med det där virvlande i ansiktet, man ser knappt och allt blir besvärligt! :)

2012-02-03
emcb
emcb

ja rätt kläder hjälper. Men det finns ju en gräns för när det inte är bra att gå ut spec. för små barn. Vet att den gränsen är rätt långt ner på minus skalan så inget jag behöver oroa mig för här.

Men i bland kan det ju vara så kallt att det blir obehagligt i ansiktet, tex -15 och blåsigt då håller vi oss inne!

2012-02-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...