App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer som har bf februari/mars

Hej! Jag har bf den 25 februari, någon mer som ska ha barn nu snart? Hur mår ni nu? Börjar ni bli nervösa inför förlossningen? Va har ni för namn förslag? Har ni packat väskan o fixat med säng o grejer?

2012-02-02
StinaC
StinaC

Ja de e jätte skönt att den har varandra, men de e ju inte alltid glada miner. Flickan har börjat slåss på brorsan litegrann när hon inte får som hon vill o blir sur.
Oj e han så pass intresserad av magen. Mina bryr sig inte ett dugg om magen.
Ja de va de ju:) jag blir 22 i år o jag bor utanför Hörby i Skåne. Du då?

2012-02-02
StinaC
StinaC

Ja jag har nog haft de lite lyxigt har jag förstått när man hör hur andra har de. Jag trodde inte man hade förvärkar så tidigt. Min mammas första förlossning tog rätt lång tid o sen den andra förlossningen så hann hon knappt in hon hade krystvärkar i bilen, har hört att de e lite "ärftligt" eller vad man ska säga, har ju ändå en timma att köra in.
Nä jag tycker inte de har varit särskilt jobbigt med tvillingar, dem har varit väldigt snälla i sen har dem ju varandra o kan tänka mig att de blir lättare med nattning i sånt då efter som dem känner sig trygga med varandra i så. Men jag har ju inget att jämföra med heller så. Så mysigt, e du orolig över hur han kommer reagera på den nya bebisen? De e jag lite orolig över, har hört att dem ibland inte ens vill va med mamma o sånt. Men de e ju så olika. Har försökt berätta att mamna har en bebis imagen men man vet ju inte hur mycket dem förstår. Mina e 20 månader (en pojke o en flicka)

2012-02-02
StinaC
StinaC

Ja jag har tvillingar sen innan. Fick värkstimulerande dropp o låg i över 20 timmar med värkar innan de blev kejsarsnitt. Va en ganska jobbig förlossning e väl därför jag e lite nervös. Gick de fort första förlossningen för dig? Dem säger ju att de går fortare o fortare.

2012-02-02
StinaC
StinaC

Ja jag har haft väldigt bra graviditeter, mådde illa de första 2-3 månader på båda graviditeter o nu börjar de kännas lite obehagligt men de e ju snart över:) förra graviditeten hade jag lite ont i ryggen sista veckan så de va en toppen graviditet.
Hoppas inte jag går över tiden iaf. De får ju absolut inte bli den 29 men bara därför blir de väl de.
Usch låter jobbigt med foglossningar. Ja jag känner igen de där med att magen e i vägen. Man e. Ju liksom inte van vid den där magen, går ofta in i saker.

2012-02-02
StinaC
StinaC

Har du redan förvärkar? Jag har massor av sammandragningar men inga värkar som gör om eller så.

2012-02-02
StinaC
StinaC

Oj läste fel på ditt inte, läste de som lite nervös. Skönt att slippa va nervös. Jag får såna bilder i huvudet nu att de ska sätta igång när man e i väg på nåt i att vattnet bara ska forsa ur en som på tv haha.

2012-02-02
StinaC
StinaC

Jag börjar också bli nervös. Men man kan ju inte göra så mycket åt de den ska ut på ett eller annat sätt. Kommer ju ihåg hur ont de gjorde förra gången så e mer nervös nu. Första gången visste man inte vad man hade o vänta så då va jag inte särskilt nervör. Jag har fått ont i ischiasen nu dem senast dagarna p så har jag ett väldigt tryck neråt men annars mår jag bra, känner mig lite klumpig bara.
Jag har aldrig riktigt förstått hur foglossningar känns. E de värk i bäckenet eller?
Börjar längta som tusan nu, hela graviditeten har gått jätte fort fram tills nu.

2012-02-02
StinaC
StinaC

...

2012-02-02
StinaC
StinaC
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...