App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon mer som ska få barn i juni?

Ska få barn och undrar ifall det finns fler som ska få barn i juni och bor i Skånetrakten?

2012-02-02
Iwo
Iwo

Hej 

hehe vad mysigt =) så blir det många pojkar i familjen :) fint att du har enäggstvillingar hur var din graviditet med dom om du gämför med din nuvarande? 

Det är helt underbart med ultraljuden ska gå igen på tisdag han ville inte visa sitt hjärta han höll med händerna för bröstet sist.

2012-02-03
Iwo
Iwo

Hej

Jag ska också ha i juni men bor inte i skåne utan i småland.vi väntar en pojke som är beräknad den 26 juni.vi har 2 pojkar på 14 månader (enäggstvillingar).de kommer vara strax över 19 månader när lillebror kommer.

var på rul igår och fick se det lilla livet för andra gången.han ville tydligt visa upp att det är en pojke vi ska få :).han låg och knäppte sina händer och visade oss foten.

2012-02-03
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 29

Skönt att det börjar avta.. Jag känner inga sparkar men jag känner som om det är små fiskar som rör sig =) rolig känsla det där.

2012-02-03
Iwo
Iwo

hehe härligt. 

Jo jag har faktis haft en underbar graviditet. Har inte alls mått dåligt eller haft andra symtomer. Så jag är väldigt glad över det. =)  Hur har du haft det??

Har du börjar känna fosterrörelse än??

2012-02-03
Iwo
Iwo

Ja vi var så nyfikna så vi kunde inte hålla oss =). Vi väntar en liten pojke =) och ni?? Jag är beräknad 20juni och du??

2012-02-02
Iwo
Iwo

Hejsan!

Jaa det är första barnet =) lite små nervös hehe. Har ni tagit reda på könet??

2012-02-02
Iwo
Iwo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...