App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu ger vi upp...

Jag har en väldigt privat sak att berätta för er. Jag och min pojkvän har varit ihop i 5 år snart. Och "vi" har en dotter på 2 år. Där av jag skriver "vi" är att dett egentligen inte är hans barn utan för 3 års sen ca hade vi försökt skaffa barn i 6 månader. Alla mina kompisar fick barn och jag höll på att få panik. Jag och min man gjorde slut då i ca 4 månader och jag träffade en annan man direkt. Som gjorde mig gravid. direkt jag fick veta att jag var gravid så gjorde jag  slut med denna mannen. och blev tillsammans med mitt ex då. Jag berättade hur situationen var och vi skulle göra en abbort. Tills min man faller ut i gråt och berättar att under tiden vi inte har träffats fick han tillbaka provresultaten. Och han kunde inte få barn. Som ni redan förstått så behöll vi det barnet och det blev hans "barn". Han är inte pappa på papper åt detta barnet. Men det gör ingentling. Det som ibland kan vara jobbigt är att hennes biologiska pappa vet ingenting. Barnet är inte likt honom heller så när vi mötte honom en gång i affären så gratulerade han oss och sa till och med hej till vår dotter utan att ana nånting. (snälla mammor döm mig bara inte) Frågan till vad jag skulle komma till är, min största önskan nu är ett syskon till vår dotter. vi har precis lagt flera tusentals kronor på att försöka bli gravida. Så nu funderar vi på att adoptera, Att min man klarar av att älska ett barn som inte är han är bevisat. Men kan jag?? Hur känner ni adoptivföräldrar? Att seniminera med en annan mans spermier har vi med diskuterat. Men min man föredrar adoption.

2012-02-02
MamahjartaPapa
MamahjartaPapa
Gravid i vecka 11

Hur har det gått för er? Jag hoppas ni lyckades med en nummer 2! Jag tror du.kan älska ett barn ävwn fast det inte r ditt bilogiska! Jag älskar mina vänners barn o systersbarn precise som mina egna!

2014-04-22
smalins
smalins

Hur har det gått för er?

2014-04-22
smalins
smalins

hur har det gott. har ni berättat för riktiga pappan att han har en dotter. han skulle bli jätte glad. han har rätt å få veta.

2013-11-11
matilda1989
matilda1989

Snälla!!! Snälla!!! Seg till riktiga pappa. Jag är pappa också, det bli katastrof om nån ljuger till mig.

2013-08-02
zurabi
zurabi
Barn på 3 år och 11 månader

Mm, väntar med spänning..

2013-01-08
jessicamalin
jessicamalin

Jag säger som dom innan här, Fy sjutton vad själviska ni är! Blir riktigt förbannad, att ni har mage o ljuga för lilltjejen det tycker jag är patetiskt! Ni ska då bannemej inte ha fler barn när ni håller på såhär, inte rättvist nånstans!!!!!

2013-01-05
jessicamalin
jessicamalin

Hur kan ni ta eran dotters rättighet i att veta vem hennes pappa är? Jag vill inte döma men kan inte låta bli tycker det är extremt dåligt! Hur länge kan du ha detta på sitt samvete?

2012-12-21
babybo
babybo

Jag tror att det ni håller på med är olagligt. Den biologiska pappan har rätt att veta att han har ett barn. Och din dotter behöver (kanske när hon är äldre) veta vem sånär biologisk pappa. Om hon blir allvarligt sjuk vill läkarna veta de ärftliga sjukdomar som finns i släkten och de har ju du ingen aning om... På pappans sida, hans föräldrar osv.
Ni kan inte skaffa fler barn innan ni rett ut det här.
Detta är faktiskt inte ert beslut, er dotter har rätt att veta vem som är hennes biologiska pappa och pappan måste också få veta.
Jag blir ledsen i hjärtat när jag läser hur själviska ni är. Ni kan inte leka perfekta familjen mer!

2012-11-07
emcb
emcb

snälla du måste säga till riktiga pappan

2012-11-07
matilda1989
matilda1989

såg att ja svarat i tråden en gång tidigare med.. får man skylla på fördröjning av amningshjärnan.. slutade amma för.nån månad sen ;-)

2012-06-01
osisen
osisen

fast ja tycker ju att den biologiska pappan ska få veta.. det är fruktansvärt orättvist mot eran dotter! även om hon.har en bra pappa så kommer jon ju få veta att hennes pappa inte är hennes riktiga pappa. ja menar den dagen du eller din man dör så kommer det stå svart på vitt att hon inte har haft sin "rätta" pappa. Å då kommer antingen.du eller sin man med största sannolikhet få ett helvete med å förklara.. om ni ens kommer få.en chans att förklara för henne.
så innan ni gör.något annat bör ni nog fundera över situationen med eran dotter och göra det rätta där först.
å vem vet kanske din man tom.kan bli pappa på riktigt..
ja menar va händer om du dör.. bilolycka sjukdom vad som helst?! då står eran dotter utan en familj å pappa för han e inte hennes pappa han har ingen laglig rätt till henne hur många år han än tagit hand om henne som.sin :-\

2012-06-01
osisen
osisen

ja hade lätt kunnat adoptera.. finns så många barn som behöver en riktig familj å föräldrar som älskar dem.. hade det inte varit för att man ska vara gift å det kostar skjortan hade jag gärna adopterat.. nu kan vi få barn själva så det har inte varit ett alternativ.. men som sagt har alltid velat adoptera ändå.. tänk att få telefonsamtalet att ett barn väntar att få åka å hämta det å komma hem.. ja börjar grina bara ja tänker på det! självklart är det ett hårt jobb då man inte vet vad barnen gått igenom första månaderna i sitt liv å det kan vara svårt med annat med å om de vill hitta sina föräldrar å så men ja tror man som med alla barn får ta en dag i taget!

2012-06-01
osisen
osisen

Vi har adopterat en liten kille och jag känner absolut att han är min! 

Jag tror dock att du för att bli redo för en adoption ska läsa lite om adoptioner. Det finns bland annat en bok av Mary Juusela (finns bland annat på adlibris: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9113026526) som är bra. Sen finns det andra böcker som "Längtans barn" osv som berättar om hur det är att få ett adopterat barn och hur det funkar i olika familjer.

Lycka till!

2012-04-07
Sanna123
Sanna123

ja hade lätt kunnat adoptera.. jag e helt övertygad över att jag skulle älska det barnen precis lika mycket som.mina biologiska.. ja menar så som ni kämpat för å få barn å så som ni kommer få kämpa i kanske ett par år för att få adoptera..
tänk själv dagen då ni får beskedet att erat barn väntar på er någonstans i världen.. längtar å väntar på en familj som ska komma och ge barnet all sin kärlek :-)
kostar runt 200 000 å ja tror man måste vara gift.

2012-02-02
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...