App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

funderar på om jag har halsfluss eller om halsen bara e sönderskavd :-\

dagtid e det helt ok.. det gör ont men inte skitont men på natten blir det näst intill olidlig!! ja kan knappt sova för att det gör så ont i halsen.. vi har väldigt torrt inne plus att ja sover med öppen mun eftersom jag e snorigare än snorigast :-\ kanske därför eller så har jag åkt på halsfluss . vet att halsmandlarna ska svullna men ja tror inte ja kan känna sånt.. kan man se det på annat vis? jag ammar ju så ja e inte intresserad av å käka antibiotika.. det räcker med panodilen jag käkat för å få ner febern så jag orkar ta hand om mina barn på dagarna.. har ångest över det men febern har varit över 39..

2012-02-02
osisen
osisen

ja men ja tror hans beskrivning e lite vad jag känner :-) det e lixom nåt som river som faaaan i halsen..
får se hur ja känner det i morgon e det inte bättre då ringer jag nog.. om inte dottern e sämre för då får det bli å ringa barnmottagningen istället..

2012-02-02
osisen
osisen

men hur ser man mandlarna :-) haha.. e det bara å kika i en spegel eller sitter dom långt ner i halsen.. känner dem ju på utsidan men har svårt å förstå vart dom sitter på insidan

2012-02-02
osisen
osisen

jag har haft halsfluss jättemånga gånger i mitt liv men när ja var yngre å ja minns att det gjorde jätteont.. men ja minns inte exakt hur.. plus att jag e äldre nu å antagligen inte lika känslig mot smärta som jag var då.. det gör ont nästan upp till öronen..
aja det spelar väl egentligen ingen roll det går ju över tillslut.. hoppas bara inte barnen får samma..
lilltjejen känns varm igen så kanske har hennes feber kommit tillbaka.. hon somnade om rätt snabbt igen så ja hann inte kolla.. lilleman hostar å snorar men mår i övrigt jättebra å e en riktigt pain in the ass för en sjuk mamma ;-)
hoppas på att han kanske kan få åka till mormor i morgon så jag slipper ha dåligt samvete för att ja inte orkar roa honom.. :-(

2012-02-02
osisen
osisen

man ska väl ha vita prickar på mandlarna då  eller är de någon annan sjukgrejs ?

2012-02-02
ms_ela
ms_ela
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...