App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hyreslägenhet utan hiss....

ja , är det någon som har erfarenhet att bo i lägenhet utan hiss på 2-3:e våningen med en liten bebis ?  Isf hur löste ni det med vagnen osv ? Tar tacksamt emot alla tips ni har .. Vi var nämligen och tittade på en lägenhet idag, stor och fin inne stan , precis som vi vill ha det. Men är oerhört klyvna med det där med trappan upp :/ Jag vet att jag skulle må bättre av att komma in till stan o få träffa lite mer folk och nya vänner , då jag inte känner någon där vi bor nu och det finns ingenting att göra.. inga babycafé eller nått  . & det får mig att må lite dåligt :( Jisses så svårt allt ska va då ;)

2012-02-01
_Sanna
_Sanna

Okej , känns riktigt bra och läsa om hur ni har/haft det :) 
Jag tror att det blir vad man gör det till , min sambos syster var väldigt negativ till att vi ens funderade på att tacka ja när det finns en HEMSK trappa som kommer förstöra allt för oss !
Jag sa : Ja , men det är inte du som ska bo där ;) Men du är välkommen på besök om du orkar genomlida dig upp för en liten trappa *höhö* ..
Tror inte hon gillar mig....

Hur som helst, tack för era svar! Beslutet känns inte alls svårt nu :)

2012-02-02
_Sanna
_Sanna

Min sambo och jag var separerade ett tag och då bodde han på tredje våningen utan hiss men det gick bra, barnvagnsförråd i källaren och som många andra här skriver extra motion på köpet och det är ju aldrig fel... annan fördel med att bo högt upp är att man inte drar in så mycket smuts i lägenheten, så golvet blir ju därmed mer lättstädat, så det man förlorar i ena änden vinner man i andra änden... sedan icke att förglömma barnen växer så fort så fort, vips är dottern så stor att hon inte behöver bli buren i trappen, och vips är barnvagnen urvuxen och tar inte en massa plats i trapphuset :-)

2012-02-02
Känguru
Känguru

Åh va glad jag blir när jag läser att det funkar så bra för er :) 
Då känns det liksom som att det inte är något att fundera på , mitt välmående är ju faktiskt viktigt det också.. Och nu har jag ju bott här ute i ingenstans i snart ett år och inte lyckats lära känna någon , så nu är det på tiden att det händer något ! :) 
Låter så härligt med hus, det är ju drömmen ..

2012-02-01
_Sanna
_Sanna

Ja det är ju det isf , men vi brukar storhandla en gång i veckan jag och min sambo så då skulle man ju kunna dela på att springa upp o ner osv... men kan tänka mig att det är lite sådär när man är själv o kanske har handlat lite :S jag får helt enkelt se till att jobba på mitt minne lite, så jag inte glömmer saker så ofta ;) haha

2012-02-01
_Sanna
_Sanna

vi hade barnvagnsrum i vår trappuppgång.. funkade bra men lite panikartat när man handlat å först måste bära upp bebis å sen lämna för å.hämta resten eller de gånger man kom på att man glömt nåt å måste ta upp bebis för å springa upp å hämta.

2012-02-01
osisen
osisen

Tack för era svar kanon svar:)
Jag kanske överanalyserar det där allt för mycket , kanske bättre att ta det som det kommer ;) 
Vi kommer dessutom att ha en privat trappa upp till lägenheten isf och vagnen behöver man nog inte vara speciellt orolig för då det bara är 3 familjer (med oss) som bor i hela huset , så man kanske skulle kunna klämma in vagnen nere där förråden var & som du säger gratis motion är ju aldrig fel :) 
återigen tack för att ni delade med er, funkar det för er så funkar det nog för oss också :)

2012-02-01
_Sanna
_Sanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...