App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

TILL ALLA SOM FICK BARN FEBRUARI 2011 :)

Hej goingar!! Hur har ni det med era småttingar? Snart första födelsedagen!! Visst har det gått fort!? Har er bebis börjat gå, "prata" osv? Blir det dagis dags nu el ni väntar? Hur har ert första år med ert barn varit? Ja berätta! :) Alltid roligt och se hur det har gått för er!! :)

2012-02-01
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 34

Fattar inte vart det här året har tagit vägen...

Liten började gå på dagen han blev 10månader, nu små springer han :) Han klättrar upp och ner i soffor, små stolar m.m. Vill ha allt som storebror har! Storebror tycker att lillebror är både rolig och jobbig!

Dagis får vänta ett år till, känns riktigt skönt! Jag kommer jobba lite helger under kommande året.

Han började säga titta och DÄ (där) vid 10månade, han började nyligen säga Ta (tack) och i går sa han MAMMA för första gången :D Han vinkar när någon ska gå eller när vi pratar om pappa (som är på jobbet) då vinkar han eller om storebror som är på förskolan, då pekar han på dörren/fönstret och vinkar.

Han börjar vilja gå ut mer och mer, hämtar sin overall och säger högt DÄ och pekar på dörren :)

När han är hungrig säger han DÄ pekar mot köket och smackar med munnen. frågar man om han vill äta så smackar han.

Första året med mitt andra barn blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det har hänt alldeles för mkt negativt kring mig. Jag har varit sjuk och jag har haft otroligt mkt otur. Så jag känner mig lite lurad på föräldraledigheten. Har inte kunnat/orka göra det som gör föräldraledigheten så mysig. Jag har mest försökt få allt att gå ihop. Därför känns det skönt att jag inte ska jobba så mkt detta året. Har jag tur kommer jag må bättre och kunna njuta mer! Men fördelen är att jag uppskattar vardagen med mina barn så mkt mer, när allt är lugnt och jag mår ok då njuuuuter jag så otroligt mkt!

2012-02-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...