App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur tänkte han?????

Maken gick upp i natt när liten vaknade. Liten hade kissat igenom blöjan så blev byte av pyamas och ny blöja. Vad gör maken då... nej inte går han till skötbordet utan väljer att byta på sonen i vår säng... ja och vad händer då... Liten kissar ju såklart. Maken super förvånad -vad gör du? Så det var ju bara för mig att gå upp också för att byta i vår säng. Makens söta och trötta kommentar var, jag trodde han hade slutat med det :-) Hmmm nja han har ju blöja av en anledning. Ja ja en erfarenhet rikare :)

2012-02-01
emcb
emcb

lillråttan. Ja jag är jätte nöjd med ikeas som vi har i vår säng. Den höll madrassen torr nu när liten kissade en stor pöl i sängen! I barnens säng har jag andra som jag köpt i ullared och de är också jätte bra. Får ofta byta där för blöjorna läcker och madrassen har aldrig varit blöt. Men jag tror inte att ullared har för stora sängar. Jag har bara sett på ikea för dubbelsängar.

2012-02-02
emcb
emcb

jag tycker det är jätte smidigt. Köpte det på ikea, finns som drag-på-lakan-varianten. Efter jag födde barn läckte man ju både här och där och svettades enromt, då var det super att bara kunna dra av och tvätta. Och ha en ren madrass under!

Magsjukor, kiss olyckor, mensfläckar, tappa ett glas vatten och ja alla andra olyckor som kan förekomma i en säng :). Det är helt enkelt väldigt smidigt spec. som små barnsförälder!

2012-02-02
emcb
emcb

Men tur i alla fall att man har lärt sig i från magsjukdomar, barn som har läckande blöjor, läckande bröst m.m. och har ett stort plastat frotelakan under vårt lakan. Så madrassen blev i alla fall inte blöt, ingen större skada skedd. Men maken väljer numera skötbordet :)

2012-02-02
emcb
emcb

Fast vårt skötbord är ju närmare än vad vårt sovrum är och vi har en nattlampa i badrummet så samma ljus där som i litens sovrum. Och hade vår son slutat kissa när man tar av blöjan hade han inte behövt ha blöja :) Visst det hände oftare när han var nyfödd men det händer fortfarande då och då. :)

2012-02-02
emcb
emcb

Liten sover normalt sett hela nätterna igenom. Så hör till ovanligheten att vi behöver gå upp spec för att byta blöja! Min man tar oftast nätterna om barnen vaknar, han somnar om fortast medan jag kan ligga vaken länge efter att jag varit uppe.

2012-02-01
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...