App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag fick ett riktigt psykbryt på sonen :-(

usch.. ja skrek å gapade som värsta psykot.. ja han betedde sig inte heller som man borde.. han lyssna inte han skällde gnällde.. tog av sig kläder slängde ner vantarna för trappan.. höll på som faaaan samtidigt som lilltjejen lligger med 38,5i temp å gråter.. försöker hjälpa honom men han e bara dum å tillslut brast det.. bud har ja såklart sjukt dåligt samvete å vet att vi måste prata om det när han kommer in.. ja ska va den vuxna men ibland kör han med värsta tonårsbeteendet å när man.då knappt sovit på två nätter för att lilis e sjuk plus att hon ligger å gråter efter en i rummet bredvid så e det svårt å hålla tålamodet uppe.. ibland beter han sig som en bortskämd snorunge vilket han absolut inte e.. men han försöker.. å allt jävla gnäll hela tiden.. får han inte spela eller se på barnprogrammen e det gnäll gnäll gnäll 80% av tiden.. :-( jaja.. detta va mitt erkännande.. jag misslyckades stort idag :-(

2012-01-31
osisen
osisen

Jag har alltid misstänkt att du människa precis som oss andra här :) Ingen av oss är perfekt och det vet även våra barn om. Och du gjorde ju helt rätt som pratade med honom och förklarade varför det blev som det blev. Tänk om vi skulle gå igenom livet och vara ständigt glada och pedagogiska, det vore inte riktigt mänskligt!

Själv blev jag arg på sonen i dag när han drog i gång sin leksaks motorcykel (låter som en gräsklippare) när lillebror sov. Han vet att den inte får användas när brorsan sover... Han tittade på mgi så där utmanande och tryckte på knappen en gång till. Då slängde jag ur mig att gör du så en gång till ställer jag ut motorcykeln i snön! Sonens svar på det var: den går faktiskt sönder då och när du dör ska jag köra med den heeeelta tiden, sedan stormade han i väg...

Men vi pratade om det och sonen förstod ju varför jag blev arg och jag sa förlåt för att jag hotade med att ställa ut den.

Att inte alltid göra så där super rätt gör ju att våra barn lär sig att hantera olika situationer. Tex att det är ok att bli riktigt arg men det finns gränser och man måste säga förlåt om man går över de gränserna!

2012-01-31
emcb
emcb

jag sa förlåt förut å vi pra6tde om det.. jag sa att ja ber inte om ursäkt för att jag blev arg utan för att jag skrek åt dej och gjorde helt fel.. för arg måste man få bli när du inte beter dej rätt men man får inte skrika å gapa sådär utan att säga förlåt! (i runda slängar iaf)

å även han fick säga förlåt för att han betedde sig illa!

2012-01-31
osisen
osisen

ja jag e noga med å bli sams.. sonen e dock sin far upp i dagen å långsint som få.. tillskillnad från.mig som blir förbannad sen har ja glömt det..
men vi pratar alltid om det å.ja e inte sen med ursäkter och en förklaring till varför ja blev arg!

2012-01-31
osisen
osisen

Huvva vilket syftningsfel jag gjorde!
Förklara för sonen när han kommer in varför du blev skogstokig. Det är nog mer korrekt svenska...

2012-01-31
Toffsan
Toffsan

Du är människa då händer sådana här saker! Men du mår dåligt av det så du är fullständigt normal och inte alls misslyckad. Förklara för sonen varför du blev skogstokig när han kommer in. Tror ingen klarar av att hålla humöret hur länge som helst.

2012-01-31
Toffsan
Toffsan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...