App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Säsongsstart för Familjen Annorlunda idag!!!

Ska blir så kul, gillar det programmet... imponerande att få tillvaron att fungera med så stora familjer, jag tycker det är svårt att räcka till för min i jämförelse lilla familj haha :-)

2012-01-30
Känguru
Känguru

ne..tycker det är mysigt att handla med familjen. Vi handlar tillsammans dottern och jag..visst ska hon ta i allt men vi säger till henne och hon "lyder" ganska bra. eller så sätter vi henne i vagnen så får hon hjälpa till därifrån :) Sen har vi de ganska lätt med springandet..hon har fåt för sig att vi ska gå ifrån henne..så hon tycker inte om att springa för långt bort :(bra men ej bra att hon känner så ju! Massa massa barn! men gärna lite år imellan :P många sladisar?:P

2012-01-31
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

aww...missade jag! snyft...de ser så mysigt ut me massa barn tycker jag...vill också ha en stor familj.

2012-01-31
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Men tycker att det blir ännu viktigare att ha "pli" på barnen när man har så många. Just för att det blir extremt när nio barn hoppar runt i sofforna med skor på. Men självklart är det inte ok med två barn heller. Men så många barn som inte har regler och hyffs blir ju skit jobbiga!
Förstår att de tappar orken att uppfostra när man har så många och det liksom får bli som det blir... Men då kanske man inte ska ha så många barn heller... Anser jag :)

2012-01-31
emcb
emcb

fast om dom har 2 barn hade de kanske fortfarande fått hoppa i sofforna.. så det har ju inte med mängden barn att göra iofs.. :-)

2012-01-31
osisen
osisen

såg avsnittet igår å reagerade på hur dom lät ungarna hoppa i sofforna på Ikea.. med skor på.. helt ärligt bara för man har många barn kan man ju inte strunta i å lära dem respektera andras saker?!?! fruktansvärt irriterade..
sen va ja imponerad över hur en familj på 9Pers kan göra slut på 40l mjölk i v.. helt gaaaalet :-)

2012-01-31
osisen
osisen

Var man tvungen att svara sig själv oxå för att tråden ska synas?

2012-01-30
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...