App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Otroligt mammig. Vad göra?!

Dottern är extremt mammig. Jag kan inte ens gå till tvättstugan utan hon skriker som om hon har en kniv i kropPen. Gråter så snoret sprutar. Pappan är pappaledig just nu. Men när jag kmr från jobbet så är hon som ett plåster, finns de nått jag / vi kan göra för att hon kan vara med pappan också även fast jag är hemma?!? Hur länge håller sånt här i sig?

2012-01-29
sundstroom
sundstroom

Ja tiden bara rusar iväg:).
Nej Gud jag tar inte illa upp alls.
Jag ger henne all min uppmärksamhet så fort hon vill ha den. Nu börjar de minska faktiskt och kan vara hos andra även när jag är hemma :)

2012-02-04
sundstroom
sundstroom

Håller med. Har hört/läst att bästa "lösningen" är att låta henne få tillgång till dig så mycket det bara går när hon känner så. Så får du ett argument för att sparka iväg pappan till tvättstugan ;)
(Hoppas du inte tar illa upp, har för mig att du för länge sen nämnde att du fick göra allt hemma när han jobbade. Nu borde det ju vara ombytta roller :) )

Här märker vi av mammighet light, det har precis börjat och visar sig mest med att han vill kramas och bli buren otroligt mycket mer än tidigare. Och råkar man försöka sätta ner honom på golvet när han inte är på det humöret så klättrar han högre upp i famnen alternativt protesterar vilt. Som tur är funkar det även att kramas med och bli buren av andra personer än mig (fast jag är nog "favoriten"). Jag är fortfarande hemma, börjar jobba i mitten av april. Usch så fort det går!!!

2012-01-30
Preggot
Preggot

Okej ja jag satt också och tänkte på de. Tack

2012-01-29
sundstroom
sundstroom

Jag tror att du ska låta henne vara mammig när du är hemma och lämna henne så lite som möjligt. Det är hennes sätt att fylla på med "mamma" för att klara dagarna då du är borta. Ju mer du låter henne få vara med dig när du är hemma ju fortare kommer denna perioden gå över. Just nu behöver hon dig!

2012-01-29
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...