App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nu har vår prins blivit 10 månader och jag har blivit hans napp...

Från att ha somnat med lite amning och sedan mys, och sedan vakna max 2 ggr/natt för lite snuttande och snabb omsomning, har den lille herremannen nu bestämt sig för att han måste snutta, snutta och åter snutta på mig helst timmar i sträck på nätterna. Han har också blivit klängigare på dagarna, försöker man sätta ner honom klättrar han liksom högre upp i famnen och kramar om, men det är inget större problem. Problemet är nattsnuttandet. Lagom till att vi diskuterat att börja vänja honom av med bröstmjölk så fick han för sig att han behöver mer än nånsin (känner dom på sig våra planer??). Jag ammar inget dagtid. Har ju läst andra här inne som tagit tjuren vid hornen och kämpat med skriknätter och så. Men berätta gärna hur ni gjort och om ni har några tips. Är det dålig timing nu när han är klängigare även dagtid? Om ca 2 månader ska jag börja jobba, då måste han kunna klara sig utan mig nattetid. Han har aldrig varit något stort fan av nappen, vid ca 6 månader slutade han helt. Kan det vara vits att testa igen? Det känns på ett sätt onödigt när han redan ratat den, och jag har nog inte så stora "förhoppningar" om att han skulle acceptera den nu. Men det känns bra frestande när man försöker lägga bort honom för att man tror att han sover djupt, och han bara ger i från sig hjärtskärande gråt och söker som en tok efter bröstet. Tack på förhand för era berättelser och tips :)

2012-01-29
Preggot
Preggot

Ser nu att mitt svar blivit borttaget. Varför förstår jag inte, vill minnas att jag tackade Norrlänning för tipset att bära och Mamsan för att jag inte behövde känna mig ensam. Mysko.

2012-03-05
Preggot
Preggot

This reply has been deleted by a moderator.

2012-01-30
Preggot
Preggot

Låter ganska likt min 8,5 månaders.. Fast jag ammar lite dagtid också. Hon sover hos oss sen typ tre månader tillbaka och hon vaknar flera gånger per natt, speciellt fram emot småtimmarna och gnäller och söker. Då får hon snutta för jag ORKAR INTE vara konsekvent och duktig och försöka söva om henne ändå! Jobbigt det där, men jag har ingen lösning tyvärr..

2012-01-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

PS. Det där med nappflaska har han aldrig fattat, han bara tuggar på nappen. Han dricker ur pipmugg. Välling verkar han inte tycka så värst mycket om, han får gröt innan läggdags.

2012-01-29
Preggot
Preggot
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...