App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnvakt för första gången!

Idag skall gubben och jag gå på stan några timmar medan mina föräldrar skall passa lillan. Tyvärr är hon jättesnorig, och det gör väl inte hennes "växlande" humör mindre växlande om man säger så! Men jag vet att mina föräldrar kommer göra sitt yttersta för att hålla henne på gott humör! Har planerat för dem att gå ut med henne i vagnen så hon får sova, men annars får de ganska fria tyglar. Tycker själv det är trist när man passar barn och man får ett minutiöst schema att gå efter! Roligare om man får lösa ev problem själv! Sen kommer vi ju sakna ihjäl oss på de timmarna vi är borta, men det skall bli spännande ändå..

2012-01-28
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Hemma igen! Vi var borta i tre timmar, men det hade gått kanonbra hemma! Hon sov nästan en timme i vagnen och sen hade de gått hem och lekt och läst och ätit mat! Jätteroligt för oss alla att det gick så bra! Gubben och jag fick mycket uträttat;
Fixade nytt id-kort hos polisen eftersom jag bytt efternamn
Köpte lite grejer till hemmet för pengar vi fått i bröllopspresent
Åt på Subway

En lyckad dag med andra ord! :-D

2012-01-28
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

shoppa för mig med ;)

2012-01-28
osisen
osisen

Vad härligt att ni får lite egentid idag.

Själv tillhör jag den typen av förälder som inte lämnar bort mina barn när de är sjuka. Anser att de mår bäst hos sina föräldrar tills de är friska igen. Egentid får vänta. Och jag tillhör även de som lämnar en lista över mattider och sovtider och tycker och tänker kring vad de ska göra med mina barn. Nja inte när det gäller min 4åring för han är så stor nu. Men anledningen till att jag lämnar lappar och inte lämnar sjuka barn till barnvakt är ju för att jag vill att mina barn ska uppleva tiden borta i från mig så bra som möjligt. De ska ha roligt och inte bli utsatta för krångel som kan uppstå när barnet är kinkigt och barnvakten inte har en aning om varför. Finns det en lapp så vet barnvakten med en gång att jaha det är sovdags/matdags :)

Men det är jag det. Ni gör det som fungerar bäst för er! Hoppas ni får en trevlig dag!

2012-01-28
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...