App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

34 år och gravid för första gången

Hej! Känner mig rätt gammal när man tittar runt här, men känner mig väldigt mogen för att bli mamma och ser fram emot det enormt. Just nu är jag i veck 14 så än så länge syns inget på mig:) Just nu ser jag fram emot ultraljudet i vecka 19, har lite blandade känslor då jag inte vet om jag vill veta vilket kön det är. Min sambo vill veta vilket kön det är, man jag vet inte om jag vill veta. Bor i Hudiksvall så vore jättekul att få kontakt med någon annan härifrån som är i ungefär samma vecka.

2012-01-27
jengan
jengan

med första barnet tog vi inte reda på könet.. Jag kände väl hela tiden att jag ville veta men så var vi på RUL å här fick man inte reda på könet vid RUL då. Å när allt så bra ut så kände jag att nej ajg skiter i vad det är.. Men sen när jag började närma mig förlossningen kände jag att jag ville veta men då var det försent tyckte jag.. å så var jag nog lite snål med ;)

Med andra barnet så sa jag redan innan att den här gången tar vi reda på könet, å även om det visas på rul vad det är vill jag göra ett extra köns ul senare i gravideteten för att säkrare veta..

Nu ska vi inte ha fler barn men skulle vi ha det så skulle jag inte tveka å kolla könet igen.. Det e ett beslut jag INTE ångrade. Fast jag var ändå sparsam med de rosa inköpen då jag inte vågade lita till 100% på det.

Känner en som fick veta att hon skulle få en pojk.. å det sa dom vid flera tillfällen å ut kom en tjej så jag visste ju att det kunde bli fel. Min bästa kompis var med på hennes förlossning och hon sa det att mer förvånad än så kna man lixom inte bli.. :D

2012-01-27
osisen
osisen

Jag kände tvärtom :) Jag var 27år när jag fick första. ALLA andra i föräldragruppen var kring 34-36år och väntade sitt första. Jag var alltså yngst! Du är nog precis i den vanligaste åldern för att få första barnet!

2012-01-27
emcb
emcb

de är en bra ålder! sambon va inte mycket yngre när han fick sin första. Jag är 30 snart väntar andra

2012-01-27
ms_ela
ms_ela

ja känner lite som så att åldern har noll betydelse.. mitt kusinbarn tex som va 16-17 när hon fick sin son är mer mogen än flera "äldre" jag träffat.. och självklart tvärt om åxå så nej det är nog mer när man e redo för barn än hur gammal man e som har störst betydelse :D 

Å jag e ju mognast av alla ;) SÅKLART!

haha.. nej men njut av din graviditet å tänk inte så mycket på åldern.. den kanske får spela in om ni ska satsa på ett syskon förstås.. då kanska ni inte vill göra som jag å vänta 5,5 år :D

2012-01-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...