App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

UV-kläder

Behöver er hjälp! Tips om badkläder till en 1 åring?! Uv-dräkt, blöjbyxor. Vad är era erfarenheter?

2012-01-26
Jennifer1988
Jennifer1988

Ska man vara vid en pool eller på stranden tycker jag att badblöja är bra att ha under uv-kläderna. Babysimbyxor är sådär bra om de bajsar i dem... då måste de ju tvättas medans en badblöja kan man bara slänga och sätta på en ny.

Finns bra uv kläder, hattar, kepsar med nackskydd på babyproffsen nu på vintern. Inte så många affärer som säljer nu. Men på nätet finns det säkert massor.

Jag ahr föredragit olika solskydd för olika länder och värme. Vi var i Thailand och där var det väldigt hett. Sonen hade uv kläder när han lekte i vattnet. Uppe på land blev de för varma. Då var det bättre med en vit t-tröja i en strl för stor. Lufitgt och bra + solskyddsfaktor och en hatt med nackskydd.

2012-01-26
emcb
emcb

Babysimbyxor, absolut! Uv-dräkt dessutom för bad utomhus. Det går bra att ha babysimbyxor under uv-dräkten. Bra keps med nackskydd, gärna i uv-skyddstyg är nog viktigare än dräkt. Ska barnet mest vara i skugga eller korta stunder på stranden kan det räcka med badbyxorna och kepsen, men samtidigt värmer en dräkt om det blåser också.

2012-01-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...