App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

bristningar

Är det någon som har tips på nån bra olja/lotion att smörja magen med för att ev motverka bristningar? När är de dags att börja med de tro?? Jätte tacksam för svar!!!

2012-01-26
ladyTH
ladyTH

Babyolja funkar jättebra! Har smörjt in varje kväll efter duschen och har inte fått några bristningar alls, även fast jag redan har bristningar på låren efter tidigare graviditet då jag gjorde abort och bm sa också att de borde ha blivit tydligare för länge sen om babyoljan inte funkat. Värt att testa!

2012-01-27
Carowlin
Carowlin

Eftersom bristningar uppstår i underhuden dit inga oljor och krämer når så är det inte mytcket man kan göra mot just det. Men att smörja in en stor mage är inte fel, tyckte det kliade om jag inte smörjde in mig varje dag.

2012-01-26
Toffsan
Toffsan

nej men lägg inga dyra pengar på specialoljor utan kör med nåt som du gillar bara ;-)

2012-01-26
osisen
osisen

Nä de kanske inte hjälper supermycke. Men man kan ju försöka iaf så vet man att man har gjort de :-)

De är ju iaf inget farligt och som ni säger så är det ju om inget annat en mysig stund! Haha någon lite bristning kanske man slipper!

Lycka till alla!

 

2012-01-26
ladyTH
ladyTH

de flesta bristningarna e hormonella å då hjälper inte olja.. men vissa kommer för.att huden töjer sej för fort å de skulle möjligen kunna motverkas av olja..
första graviditeten smorde ja med babyolja efter varje dusch.. inte en bristningarna
andra.. samma grej.. inte en bristning förrän sista två veckorna.. gick över bf m 10dagar så hade hon kommit i tid hade ja antagligen sluppit några. jäkla oflyt säger jag!

2012-01-26
osisen
osisen

Min sambo smorde min mage med en ekologisk bodylotion varje kväll, och jag har inte en enda bristning. Nu har jag ju dock fått lära mig att det är hormonellt osv, men jag tror att det hjälpte och om inte annat så var det en mysig stund! :-)

2012-01-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...