App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Söker andra mammor att träffa!

...runt 25-årsåldern i Trollhättan/Stenungsund/Uddevalla? Finns det några mammor där ute som har lust framöver att träffas, ta en fika, en promenad, åka och träna eller annat skoj?! Saknar någon i min egen ålder att vara mammaledig ihop med :) Kram!

2012-01-26
ForestFruit
ForestFruit

Puffar... fler som bor här runt omkring? :)

2012-02-23
ForestFruit
ForestFruit

Ja det får du göra.

Ok, vad gott för er att ni ändå hinner träffas så mycket! På veckorna träffar sambon vår dotter bara ett par timmar på kvällen innan vi nattar henne, så vi försöker hitta på mer på helgerna istället.

Det blir nog jag också som tar den mesta ledigheten, jag studerar annars så min tanke är kanske att börja plugga igen när hon är 1 år och då börja skola in henne till hösten (känns ifs väldigt tidigt att lämna bort sin ettåring på dagis, hon kanske inte ens kan gå då!)

2012-02-15
ForestFruit
ForestFruit

Klart det ska gå! :) Tänk inte 25 kg det låter så mycket, börja med 15kg för att komma till din "ursprungsvikt", sen tar du resten i lugn takt. Inte bra att gå ner för mycket för fort. Är säker på att du klarar det, det gäller bara att ge sig fan på det! :)

Aha ok, sånglärare va kul! Hur länge ska du vara mammaledig då? Har ni bestämt hur ni ska dela upp det?

2012-02-12
ForestFruit
ForestFruit

Ja då ska jag peppa dig!! :) Har du många gravidkilon att gå ner eller?

Ja hör gärna av dig när du vet, jag tyckte det lät jättekul!

Har jag frågat dig vad du jobbar med?? :)

2012-02-07
ForestFruit
ForestFruit

Men vad gulligt av dig, jag hänger gärna på :) det där sista lät ju riktigt kul :) (jag gillar att träna, och har som sagt själv försökt hitta någon mamma-baby-träning på friskis&svettis m.m. men det verkar inte finnas här i närheten) Är det kommunen som anordnar det eller är det privat?
 
Ang. babysim funderar jag lite på vad det kostar (är inne på uddevalla kommuns hemsida nu), det står att babysim kostar 35 kr/ggn +  ordinarie badavgift, är det 60kr (1 vuxen) dom menar då så att det blir 95kr för ett babysim då eller?? :/ Och då är det med instruktör förstår jag? Här i stenungsund finns babysim utan instruktör, men när det är första gången kanske det är bäst om man får lite vägledning, vad vet jag! :)
 
Min dotter älskar också att bada (i balja), knappt något vatten kvar i baljan efter att hon badat och jag är nästan lika blöt som henne! :-D
 
 

2012-02-06
ForestFruit
ForestFruit

Lullaby, jag läste din berättelse, fy vad jobbigt du måste haft det. Är glad för din skull att det är så  mkt bättre nu, själv har jag haft en väldigt bra graviditet och förlossning och älskade nya livet som mamma från allra första början, men jag kan ändå på något sätt tänka mig in i din situation och hur du hade det. *styrkekramar*

Jag har funderat på att prova babysim, förstår om du inte har gjort det...? Har för mig att uddevalla ska ha rätt bra badhus o sånt?

På dagarna går jag till öppna förskolan, fixar o donar i hemmet, det vanliga...gör inget speciellt men skulle väldigt gärna vilja börja träna (på vissa orter ha f&s "mama-baby-pass", vet du om uddevalla har det?) eller något annat skoj med bebisen.

2012-02-04
ForestFruit
ForestFruit

Lullaby: så det är din första också förstår jag, va kul! Va tycker du om "nya" livet som mamma då? :) Va gör du annars nu på dagarna då?

2012-02-01
ForestFruit
ForestFruit

Puffar...

2012-01-30
ForestFruit
ForestFruit

Så nu är den offentlig! :) Ska uppdatera profilen nästa gång jag får en stund över, men nu är huset i akut behov av dammsugning...får passa på medan trollet sover :)

2012-01-28
ForestFruit
ForestFruit

Catrin 881: Vet du om det blir en flicka elller pojke än? :) Vilken vecka är du i? Tråkigt att vara sjukskriven, vad gör du på dagarna nu annars då?

2012-01-28
ForestFruit
ForestFruit

jojo1986: Vad kul att du ska ha bebis! Vet du vad det blir förnåt eller ska du kolla?? :) Självklart intresserad:) Jag har en 6-månadersbebis hemma, bor i S.sund. Vad gör du på dagarna då?

Catrin881: Ibland händer det att jag åker ner till gbg :) Är du också mammaledig nu?

 

Kul att ni svarade!

2012-01-27
ForestFruit
ForestFruit

Jag bor i Trollhättan och är 26 år gammal. Dock har det lilla knyttet inte ploppat ut än utan väntas först i maj. Intresserad? Vart bor du? Har du barn nu eller är de på g?

2012-01-26
jojo1986
jojo1986
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...