App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag får gjort saker!

Har alltid gillat att ha städat och ordning runtomkring mig, men sen bebisen kom är det svårt att få saker gjorda! Nu senaste dagarna känns det dock som att det har "lossnat" lite! Nu kan jag sätta henne på en filt på golvet medan jag städar ur ett skåp eller rensar i en låda! Igår städade jag tex i städskåpet (!), som förut var i klassen "släng in grejen och stäng fort så den inte ramlar ut igen"! Hon är nöjd bara hon får vara med och om hon ser mig hela tiden! Nu har jag fått gjort lite såna där saker som jag har tänkt på lääänge att det behövdes göras, och t.o.m mina växter får en skvätt vatten nuförtiden!

2012-01-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

du skulle behövas här hemma... ja önskar så att ja va mer ordningssam.. :/

2012-01-26
osisen
osisen

Hon är ju snart 9 månader, så det har ju inte varit en snabb process precis.. Och du emcb, hur har det gått för din gubbe? Är han helt återställd? Tänkte nu när du är dålig så är det ju skönt med två extra händer! :-)

2012-01-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Härligt! Det är lite frustrerande i början när man inte får göra sådant man är van vid att göra. Men väldigt skönt när man börjar komma i gång igen och har en bebis som är nöjd med livet ändå! :)

2012-01-26
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...