App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ok, ska jag ringa nu eller vänta lite till?

Lilleman ville ha med sig en dagiskompis hem imorgon. Vid halv 1 idag skikade jag ett sms till hans mamma och frågade om han kunde följa med, jag tänkte att hon jobbar så jag ville inte ringa och störa. Grejen är att hon inte har svarat och eftersom jag lovade dem båda att höra med hans mamma (dom har pratat om detta sen innan jul) så måste jag ju ringa henne. Men jag ska kasnke vänta till efter 6? Å ge henne lite tid till.. grejen e att jg inte känner henne så väl å jag vet inte alls vad hon jobbar med så då vill man ju inte ringa å störa. iofs kanske man inte svarar om man inte kan men jaja.. därför skickade jag sms:et som jag nu ångrar att jag skickade.. hahaha.. för nu måste jag ju förklara att jag inte e en stalker som både skickar sms å ringer.. jaja jag e fånig men hur gör ni? Hur tänker ni när det är sånt här å då ni inte har nån vidare bra kontakt med föräldrarna.. jag har lite telefonfobi av mildare grad också så jag får lite småångest  när ja ska ringa till folk jag känner fast ändå inte känner om ni förstår hur ajg menar..

2012-01-25
osisen
osisen

Jag ringde nu å hon va ju huuuur trevlig som ehlst.. hon ahde suttit i möte fram till nu så det var därför hon inte svarat.. så hade jag väntat lite till hade hon ju skickat ett svar.. hur som helst så får ungarna leka imon å det har dom verkligen sett fram emot.

Å du "lovechild" du kan vara glad att det inte är ett problem för dej att ringa.. kan lova att det gett mig många jobbiga timmar i mittt liv.. särskillt i tonåren då det var riktigt illa. Som sagt nu brukar jag inte ha några större problem, det är bara vissa enstaka tillfällen då det låser sig.

2012-01-25
osisen
osisen

Det är nåt med att ringa.. Jag undviker det gärna, om det är till "halvt okända". Mailar, smsar eller går hellre dit (om det är tex en affär). Men det har blivit mycket bättre! För ett par år sen köpte vi en ny tv som gick sönder och det var ett helvete att få någon att ta ansvar, så då satt jag i telefon hela tiden och fick ringa runt mellan verkstäder osv. Efter det har det gått lättare att ringa, så jag kan tacka LG för att de tillverkade en så kass tv! :-P

2012-01-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

ja men jag väntar liten stund till sen ringer jag.. 

förstår inte varför jag e så fånig.. å sms e ju jättebra för oss mesproppar som inte kan ringa.. jag som inte e det minsta blyg normalt sätt.. fånigt e vad det är!

Å hon kanske e en sån person som hatar sms.. fast det brukar va killar som gör det iofs..jaja.. hur som helst jag måste ju ringa för jag behöver ju få ett svar helst..

2012-01-25
osisen
osisen

Jag har också lite telefonfobi Light, så jag hade nog väntat till senare, typ vid 19 och skrivit nåt i stil med "Och just det, om x kan följa med hem imorgon så får han gärna äta middag här"eller nåt. Ja, det kanske är underförstått, men jag menar att jag hade typ skrivit nåt "i förbifarten" för att få henne att svara. Fattar du hur jag menar?

2012-01-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...