Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur länge babysitter

Hur länge får de sitta i babysittern jag menar då ålder. Vilken ålder ska de sluta eller är det vikten som spelar roll?  

2012-01-24
Oktoberbarn87
Oktoberbarn87

Hon var 6 månader. Försökte ta ur sig hela tiden när hon lärde sig sitta och då var det ingen mening att ha den längre. Men vilka fina stunder vi hade tillsammans medans hon satt i babysittern :) Hon tittade på mig hela tiden när jag grejade i köket och lagade mat och jag förklarade till henne vad jag gjorde. Fina tider det var :)

2012-01-24
aprilbebis2011
aprilbebis2011
Småbarn

det kan va bra att plocka bort den när bebisen rör sig mycket. min väninnas bebis tippade framåt nyligen när han försökte sätta kasta sig framåt i babysittern.

min dotter är 6 månader och plockade just bort babysittern eftersom hon kastar sig framåt och åt sidorna,,, förra veckan hängde hon med överkroppen på ena sidan och hade plockat av lekbågen och åt på den haha,... sen gillar hon inte att sitta still och fastspänd ... gåstolen är roligare nu.

2012-01-24
Liberoanen
Liberoanen

Brukar stå max vikt på dem. Den jag har skulle funka till 12kg (eller var det 15??) En sån som är ställbar både rygg och ben del. Min lille var väl ca 10 mån då har lyckades åla sig ur den och rakt ner i golvet :( Han kastade sig så "kugghjulen" kuggade över så den blev mer liggande sen vred han sig bara. Livsfarligt ju :(

Så, det beror på modell och barn säger jag

2012-01-24
Sweetie86
Sweetie86

Min son som är 9 mån lite drygt och väger 10 kg sitter fortfarande i sin ibland när jag vill veta att han är still på ett ställe =) Fast nu börjar han tycka den är för bebisar. ;) Han vill inte halvligga han vill sitta! Så de säger nog till när det är dax att sluta med sittern

2012-01-24
LillaNoren
LillaNoren

Jag vet att babybjörn går att använda upp till ca3år. Man tar bort tyget som sitter runt midjan och så används den som fotölj typ. Men det står väl vilken vikt gräns baby sittern har.

2012-01-24
emcb
emcb

Det borde stå på, antingen på nån etikett eller förpackningen. Min dotter sitter i den fortfarande då och då, och hon är 8,5 månader och väger 8,5 kg.

2012-01-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...