App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ibland kan dom ha så himla kul ihop :D

Det är så roligt å höra och se. Jag trodde ju inte att dom skulle ha så mycket utbyte av varandra de första året iaf.. minst. Det skiljer ju ändå 5,5år emellan dem.  Men förut tex när jag var på toa lämnade jag henne i babysittern bredvid soffan där sonen satt å kollade på tv. Jag hör hur han busar med henne och dom skrattar båda två hur mycket som helst. Hon skrattar ju åt allt han gör och tycker han e jättespännade hela tiden. Men han som var totalt ointresserad hela gravidteten och ville inte ens prata om att få ett syskon mer än halva graviditeten, han har aldrig visat intresse för bebisar tidigare. Visst han hjälper inte direkt till om jag inte ber honom, då hämtar han gärna saker å sådär.. kan kolla henne några sekunder medan man e på toa å så och ge henne nappen om hon  blir ledsen.. men jaja.. jag blir bara så glad när jag ser att dom faktiskt kan ha roligt med varandra och jag tänker njuta så länge det varar ;)

2012-01-23
osisen
osisen

hmm.. ja jag å min bror bråkade mest hela tiden.. våldsamt dessutom.. han var verkligen pissjobbig.. å det skiljer inte ens två år mellan oss.. fast idag kan vi umgås även om vi slåss(jag slåss) fortfarande. Slår han mej dör jag :D 

Men nu umgås vi ju ganska mycket ändå men usch det var inte kul när man var yngre.. :/

2012-01-23
osisen
osisen

Det kan hålla i sig! Mellan min bror och mig skiljer det visserligen bara tre år, men han har (nästan) alltid varit jättego med mig! Han har alltid tagit hand om mig och sett till att jag mår bra och så. Alltså som barn menar jag nu! Nu bor han ju i Skåne-land så nu ses vi alldeles för sällan!

2012-01-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...