App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Napp -2 år, biter sönder, ej redo.

Rubiken täcker det mesta nu är det så att jag har en son på 2 år och 4 månader som aldrig varit nappfrälst men ändå andvänt napp när han är trött och ledsen. Han somnar gärna med nappen. Sen innan jul har han börjat bita på napparna och var enda en går sönder. Mig gör det inget om han slutar med napp men han är inte riktigt redo. Jag ska definitivt bli strängare med nappen nu när den bits sönder. Han gör det på oflit liksom, utan att tänka sig för. Men det är ju farligt när napparna går sönder och blir småflisiga, vill ju inte att han suger i sig någon silikonbit. Jag köpte två nappar i lördags -trasiga på söndagen. Finns det några tips på hur jag ska få honom sluta bita på nappen? Bättre med latex? Annars får han bara ha nappen när han ska sova för natten och middagen alt att jag får träna bort nappen helt. Men så svårt när han är sjuk som han är nu för då är nallen och nappen viktigast.

2012-01-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

Grabben har inte nappen hela tiden men jag kan tycka att han kan få ha nappen när han sitter klar för kvällen osv. Och vi kör mest när han ska sova men visst händer det att han har napp ibland med.

 

Jag ska prova att köra latex, annars kanske dags att börja med rehab = nappavväning. ;)

2012-01-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

Köp latex nappar i stället. Latex nappar är till för barn som biter. Många tror att vissa barn föredrar olika matrial i nappar men latex är främst gjord för barn som biter i nappen. Klart de inte håller för allt men de är mkt tåligare. Dock kan man inte koka de lika ofta och de tål tex inte att ligga i solen. de är alltså kännsligare i övrigt än silikon nappar men tål bett bäst.

Min son hade en period då han började bita i napparna så då bytte vi till latex, när han slutade bita bytte vi tillbaka till silikon då man kan koka de oftare och man behöver inte köpa nya nappar lika ofta med silikon napp.

2012-01-23
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...