App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Oro för cancer smyger på mig mer och mer.

Ni som följt mig vet att jag gjorde ett benmärgsprov och fick reda på att jag har en ovanlig blodsjukdom. Nu har jag gjort ett nytt prov som ska visa om jag utvecklat en följdsjukdom...cancer. Jag fick med mig info papper hem om min sjukdom som jag läste efter några dagar. Läste mer om de följdsjukdomar man kan få (två olika typer av cancer) och på den ena stämmer alla symtomen in på hur jag mår och har mått sedan i somras. Jag hoppas ju att detta är en tillfällighet men samtidigt så är jag rädd för resultatet. Och det blir jobbigare för varje dag nu att vänta på provsvaren... Jag är inte en person som oroar mig i onödan men jag gillar att ha alla fakta. Och att vänta på sådana här svar hatar jag. Jag var väldigt lugn tills jag läste om symtomen och t.o.m med min man reagerade med att säga: Men det är ju precis så du mår!   Längst innerst inne tänker jag att det är inte cancer jag har, det är ovanligt att man utvecklar cancer. Och eftersom jag redan lyckats med att få en ovanlig blodsjukdom borde jag inte "lyckas" med en ovanlig sjukdom till.... Eller? Är så förvirrad. Skönt att bara skriva av sig. Vet att ingen här har svaren och det ända jag kan göra är att vänta på provsvaret och då får jag förmodligen veta att allt är bra! :) Förlåt om det blev lite rörigt...

2012-01-22
emcb
emcb

ElinVS: Tack vännen!

mickelina81: Tack för att du tänker på mig och jag är hemskt ledsen för att du förlorade din mamma i cancer! Men ni behöver inte oroa er! OM jag har cancer tänker jag minsann inte dö, det är jag helt säker på! ;-)

2012-01-24
emcb
emcb

vi håller alla tummar o tår här hemma! ingen förtjänar en sån skitsjukdom... min mamma dog i cancer för drygt två år sedan o det är inget jag önskar min värsta fiende ens. vi finns här för dig anytime!

2012-01-24
mickelina81
mickelina81

Håller tummarna hårt för dig, Emmi!

Jag håller med Rekan. Du har haft NOG med skit nu! Det räcker!

En styrkekram så länge och hoppas-hoppas-hoppas att det i alla fall inte är cancer.

2012-01-23
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

lullaby och rekan TACK!

Och rekan om du bara visste vad dina ord: "nu väntar vi med dig" berörde mig! Jag sitter här med tårar i ögonen! Känner mig inte alls lika ensam nu! Tack vännen!

2012-01-23
emcb
emcb

Mormor68

Tack det värmer att du har mig i tankarna!!!

2012-01-23
emcb
emcb

Kikar in ibland och har läst om dig. Brukar inte svara här men nu måste jag!

 

Känner starkt med dig! Hoppas i mitt innersta att provsvaren är goda! Cancer är alltid cancer men med olika grader. Oron finns där oavsett vilken form man drabbas av. Oron fonn även där tills man fått provsvaren i handen =(

 

Ska ha dig i tankarna och hålla koll på läget! Önskar dig ett långt och friskare liv! KRam ♥

2012-01-23
Mormor68
Mormor68

Till er som först inte vet vad ni ska skriva till mig men sedan bestämt er för att skriva ändå...

Det berör mig så och värmer i hjärtat att ni skriver några rader till mig. Jag vet ju själv inte vad man ska säga. Men att någon känner med mig och tänker på mig stärker mig väldigt! Så tack för att ni skrev trotts osäkerheten!!!

Har en klump/oro i magen som biter sig fast mer till och ifrån. I bland är jag stark och tänker att självklart har jag inte cancer så jag kan ju inte gå och oroa mig för det. Skulle jag ha det så får vi ta det då. Men kännslan går ändå inte att tränga undan, den sitter där den sitter... oron, klumpen i magen och tankarna på hur livet kan förändrats totalt utan att jag har något val.

Om ni visste vad skönt det känns att jag ändå kan få oroa mig här trotts att jag inte vet... Jag kan ju inte gå och prata om detta hemma hela tiden direkt. Dels har ju min 4åring ingen aning om mina sjukdomar så kan inte prata om något sådant när han är vaken.

Tack för era ord, de värmer så mkt!!!

2012-01-23
emcb
emcb

Usch, egentligen tänkte jag inte skriva nåt här för jag visste helt enkelt inte vad jag skulle skriva.. Men du skriver alltid så gulligt och genomtänkt i mina och många andras trådar, så jag vill åtminstone skicka dig en kram och jag hoppas hoppas att provsvaren är negativa.

2012-01-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Tack för alla fina svar och för att ni förstår min oro!

2012-01-22
emcb
emcb

Åh lilla gumman! Vi får hoppas på det bästa! Kramar till dig!

2012-01-22
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 34

Förstår din oro(så gott jag kan iaf).. spelar nog ingen roll hur lung man e som person normalt sätt, väntan på ett cancersvar kan inte vara annat än jobbigt!!! Och om det nu är leukemi så förändrar ju det en hel del i ditt liv..

Men vi håller alla tummar å tår vi kan hitta för att det "bara" e den här ovanliga blodsjukdomen du får dras med å ingen annan jäkla skit!!!

Stor kram!

2012-01-22
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...