App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kommer man någonsin behandlas som vuxen av sina föräldrar??

Jag är minstingen i familjen och har väl alltid varit lite försynt och försiktig. Nu börjar jag närma mig 30, är gift och har barn, fast jobb och lägenhet. Hur kommer det sig att mina föräldrar fortfarande tror att de måste påminna om idiotsaker som tex när 50-öringarna skulle sluta gälla, eller att vi skall ha backup på foton i datorn? Jasså?? Det hade man ju ingen aning om! Ikväll ska vi ut och äta med mina föräldrar och pappa sa igår till mig att "Klä mig ordentligt, det ska bli dåligt väder"! Jag fattar ju att de vill mig väl, men jag undrar om de någonsin kommer att ge mig cred för att jag tex har lyckats föda ett barn och ta hand om min familj?

2012-01-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

jag tycker det e gulligt jag :D 

Min mamma och min pappa OCH min lillebror e lite sånna allihop.. ja får tex inte åka hem från stan själv på natten å sånt utan då hämtar dom mej å kör mig ;D 

Mamma e som en mamma ska vara och jag hade saknat alla små påminnelser och "tjat" om saker som jag absolut fixar själv, om hon inte höll på så.. Dessutom e jag så evigt tacksam över att jag har mina båda föräldrar så dom får vara nästan hur jobbiga dom vill :) 

Så länge dom bryr sig och finns här så e jag nöjd å glad!

2012-01-21
osisen
osisen

Förmodligen inte. Vi kommer alltid att förbli deras barn. Men man tycker ju att de borde ge upp vissa saker. Men jag tror det beror på hur man är som sian föräldrar barn också. Ringer man ofta och ber om råd och aldrig säger i från till de där små kommentarerna, ja då lär det ju fortsätta. Jag säger i från när jag tycker mina föräldrar går över gränsen. Klädkommentarer slutade komma för länge sedan eftersom jag sa ifrån att jag är vuxen och är helt kapabel till att avgöra om jag behöver halsduk eller inte ;-) men man får väl gå till sig själv och hur man kommer känna inför sina egna barn då de blir vuxna (vilket mina aaaaldrig kommer att bli). Tror det kommer bli svårt att inte lägga sig i... men har man lite vett så måste man ju sina barn få växa upp och ta eget ansvar!

2012-01-21
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...