App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bästa babyplagget att ta med till BB!

Jag, och säkert många med mig, packar flera uppsättningar babykläder att ta med till BB. Vi upptäckte dock att det bästa plagget var en vanlig sparkdräkt! Är det första barnet är man ganska valhänt och med alla blöjbyten det blir så är det mycket på- och avklädning! Jättesmidigt med bara ett plagg, och så slipper man tänka på byxor som sitter åt i midjan eller veckar sig i ryggen, strumpor som ramlar av osv. Dessutom funkar det ju bra som pyjamas så man behöver inte byta till natten, och bebisen hålls varm och go!

2012-01-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

När vi fick dottern använde vi inga kläder alls förrän vi åkte hem, hon föddes mitt i smällheta sommaren, så hon hade väl fått värmeslag om vi försökte trassla med kläder, stackarn höll ju på att smälla av när vi åkte hem... mycket bara blöja hemma blev det ;)

Denna gång kommer bebisen senare på året så vi får väl se hur det blir, få väl införskaffa något senare, måste kolla vad som finns först bara :)

2012-04-17
Yrwen
Yrwen

Ta bara vanliga kläder, alltså body, byxor och en tjockare tröja och lägg en TJOCK filt över! Går ni hem från BB?

2012-02-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Personligen har jag föredragit att inte ha med några kläder alls förutom de som bebsien haft på sig vid hemgång. BB har kläder att erbjuda, nej de är inte jätte söta men de gör jobbet. Dessutom ska man ju ha bebisen mkt hud mot hud den första tiden och då är sjukhusets lilla omlott tröja perfekt. Och det blir inte lättare än så vid blöjbyten eller bad. Så mitt tipps är att lämna alla fina kläder hemme och ta bara med en uppsättning inför hemresan! Ta hellre med en liten filt till bebisen att vira runt den när den ligger i baljan tex.

2012-01-20
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...