App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alla ♥ -ans dag tips!

Hej! Är ett liiitet tag kvar till alla hjärtans dag, jag vet, men lika bra att vara ute i god tid :D Jag vill göra något spec för min man men känner mig helt fantasilös! Kan vi inte försöka samla lite tips och idéer på olika presenter, uppvaktningar eller gamla lyckade minnen? :)

2012-01-19
annicha88
annicha88
Bebis på 6 månader

Tråkigt att folk ser så negativt på en sån fin dag :/ Vill man köpa allt som är i rött och har hjärtan på sig bara för att det finns på affären, visst. Det är långt ifrån vad jag ser som något speciellt men klart att det är upp till var och en. Att det bara ska spenderas pengar genom att köpa en torr present till sin respektive för att "rädda" sig från dagen är inte riktigt hur jag ser på det. Det är en dag då jag vill visa nära och kära extra omtanke och uppskattning. Min mamma som bor långt borta, vänner man träffar för sällan och ens nybildade familj som man kanske ibland får lite tid med. Det går att skicka ett kort, ringa det där samtalet eller varför inte bara överaska genom att dyka upp lite oväntat hos någon.

Jätte bra att ni är så duktiga på att vara romantiska och visa varandra kärlek hela året runt.  Ser det ändå inte som något tillgjort för att man försöker planera in något extra just en sån dag. Jag hade inte direkt tänkt mig det mest exklusiva kan jag komma på med presenter som om det vore julafton.

Hade mer tänkt mig en mysig middag hemma..jag, mannen och barnen. Någon finare mat än vad man har till vardags kanske. Köpa alkoholfritt bubbel som hela familjen kan skåla med. Tända ljus. När barnen somnat kan man ta ett mysigt bad och även där göra det lite mer romantiskt än att titta på den överfyllda tvättkorgen som man gör varje gång.

 

 

2012-01-20
annicha88
annicha88

Skit i alla hjärtans dag å gör nåt fint en annan dag istället.. känns ju fruktansvärt tillgjort å gulla till det bara för att affärena har bestämt det.. det är ju sjukt mycket mer romantiskt å köra en överraskning en helt annan dag ;)

Tyvärr har jag dock inga ideer.. när jag ska vara lite extra gullig mot min sambo så köper jag honom en flaska whiskey... då blir han glad.. det händer typ en gång vart 4de år eller nåt ;)

2012-01-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...