App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fy fan alltså :(

jag har följt rättegången mot den där mamman som dränkte sina barn. man kunde följa de på aftonbladet i dag och den fortsätter i morgon. de är helt sjukt hur man kan göra något sådant. sen att hon säger ja den ena sonen drunkna på en gång medans den andra bara skrek i vattnet tills han börja sjunka. ja bara skakar på huvet och kan inte förstå. Ja menar nu när man lätt kan hitta hjälp genom internet nu eller barnmorskor eller va sjutton som helst. klart hon va psykist störd men ne ja kan bara inte förstå.     Liksom de där som hände i Arboga om mamman o barnet dom har hittat döda i lägenheten. tänk om dom vart mördade, vem kan döda ett barn? en oskyldig liten varelse? eller döda någon överhuvutaget? nä vad händer med världen? ska vardagsmaten se ut så här. vart kommer all ilska o hat ifrån?   de är mycket ja inte kan förstå men snart reagerar man väl inte för de händer ju dagligen. kommer man våga lämna sitt eget barn någonstans? eller släppa dom när dom kommer upp i ungdomsåldern?

2012-01-18
anonym21
anonym21

Jag håller med er helt och hållet, men jag har insett att för att undvika att bli helt tokig när man hör om sådant här så måste jag tänka att det är en sjuk människa som gör så här. Innan kunde jag inte tänka så, för jag tyckte inte att det räckte som "ursäkt", men nu MÅSTE jag tänka så. Det är en sjukdom och det kan man inte hjälpa att man får. Jag vill helt enkelt inte inse att det finns ren ondska, jag måste ha en annan förklaring för att kunna hålla lite distans till det.

2012-01-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Ja världen är hemsk! Och det är fruktansvärt hur många barn som far illa. Jag blir så illa berörd när jag läste det du skrev om hur hon berättar om när hennes barn drunknade. Stackars barn, det var det sista de upplevde... Panik, rädsla, dödsångest och... Deras mamma bara tittade på... Mitt mamma hjärta klarar inte sådant här. Hoppas barnen får kärlek i överdoser nu!!!

2012-01-18
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...