App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan ni åxå få en sån här overklighetskänsla??

När jag tittar på mina barn både sonen och nu särskillt lilltjejen som e så färsk så får jag en sån overklighetskänsla.. jag börjar fundera e detta verkligen MITT barn? Har hon verkligen legat i mej? Man blir nästan överväldigad, att man lyckats få så goa ungar!! Ja menar stora sonen, han e snart 6år men ändå så känns det så konstigt att allt lixom hänger på mig, det är jag som ska forma honom jag å sambon då.. men allt ansvar ligger på oss å ingen annan.. Ja jag kan titta på mina barn å bara känna en sån enorm kärlek och glädje över att ha dem i mitt liv och jag funderar på vad jag gjort för å förtjäna dessa underbara varesler :D dom e ju mina.. ingen annans, bara mina.. å lite sambons.. en lilltå kan han få ;)

2012-01-18
osisen
osisen

Varje dag, varje dag. Jag brukar ibland tänka på allt som kan gå snett och fel, som att det skulle fattas en liten lillfingernagel, men nej hon var banne mig perfekt! :-P

2012-01-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader

Ja men visst är det overkligt. Som en för bra dröm! Fattar inte att vi har gjort de här ungarna. Men vi (jag och maken) är ju grymt bra på att göra barn, för de är perfekta! ;-)

På kvällen när de snosar så där gott och man tänker på allt mysigt under dagen så blir man så fylld av kärlek. tom de jobbiga stunderna kommer i helt annat ljus.

Och så känner man samtidigt panik över att man ska lyckas guida dessa barn genom livet så bra som möjligt. De ska få mkt fina och bra vänner, klara av skolan utan för mkt jobb och inte tycka att vi är VÄRLDENS hemskaste föräldrar :) Det sista blir nog svårt att helt undvika...

När man blir förälder oavsett hur man blir det så lär man sig vad kärlek är på riktigt!

2012-01-18
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...