App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ammar konstant mellan 3 och 8!

Min dotter äter bra på dagen, frukost, lunch, middag och gröt på kvällen. Däremellan ammar jag när hon vill. Efter gröten på kvällen ammar jag från båda brösten så hon ska bli riktigt mätt. Hon somnar ca 20. Sen vaknar hon vid 23-24 och då tar jag över henne i vår säng och ammar henne igen, annars vägrar hon somna om. Sen sover hon till 3 eller 3.30 och sen är det kört! Då vaknar hon en gång i timmen och vill ha bröstet! I och för sig somnar jag om direkt, men det börjar bli lite "störigt". Jag vet inte om hon är hungrig eller bara vill snutta lite.. Har testat att bara gosa med henne, men hon blir desperat och ligger och bökar och gnäller tills hon får bröstet. Hon fattar ju inte nappflaskan, så skulle jag testa välling i sängen hade jag verkligen fått vällingen I sängen, för allt rinner ju ur munnen på henne! Nån som känner igen sig och har nåt förslag? :-D

2012-01-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

Ja du, vad har vi inte testat? Nappflaska med två olika pipar, pipmugg och vanligt glas.. Det mesta vattnet hamnar utanför.

2012-01-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

Håhå jaja! Den idén är min man nog inte så jättepigg på! :-D Sen tar ju min dotter inte napp, så hon har snuttammat i 8 månader nu!

2012-01-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...