App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad hände??

Satt och tittade på tv, men uppdaterade sidan då och då och såg svaren i förlossningsskrik-tråden ramla in. Och när jag väl skulle läsa var den borta!! Blev den rapporterad? Hehe, ni är la för goa! Först klagas det på att sidan är död och inget händer, och när väl ett ämne kommer upp som får folk att vakna till liv tas det bort. Jaja, vi får väl återgå till trådar om viktminskning och bilstolar. Snark..

2012-01-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Ja det blev fart i den tråden. Men man behövde inte läsa mellan raderna. Jag tycker fortf att man kan formulera sina frågor bättre, så de inte upplevs stötande. Men det var ju bra att du tog bort tråden om du inte fixade svaren.

2012-01-16
emcb
emcb

Det här är ju ett fritt forum, men jag tror att om du vill ha svar på en sådan fråga får du nog formulera den på ett annat sätt. Tyvärr. Många hänger upp sig på enstaka ord osv. Man kan ju välja att ignorera en tråd som man inte vill svara i, men jag tror att många tycker att det är lite "roligt" när det blir såna här diskussioner.

2012-01-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Jesstoff; jaha, jag trodde att någon annan hade rapporterat den. Nu hann jag ju inte läsa allt, men jag märkte att tonen blev väldigt hård tillslut. Jag tycker att det var en lite smårolig fråga du ställde ändå! Osisen; där ser du att du inte kan vara borta härifrån alltför länge! Du missar ju när det väl händer nåt! ;-)

2012-01-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

å ja missa :-( jäkla skitlibero!

2012-01-16
osisen
osisen

Japp den verkar vara borta... poff ...

2012-01-15
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...