App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som har el haft problem med sköldkörteln? El ngn kunnig?

Hej alla! Har gjort en del prover och det visade sig att jag har "problem" med sköldkörteln, men har ännu inte fått medicin... Har väldigt många symtom, men jag har egentligen inte förstått varför man/jag får problem med sköldkörteln... Hoppas få hjälp att bli klokare på detta :)

2012-01-13
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

Jag tycker att det passar alldeles utmärkt ihop :)

Verkar som att många lämnat sidan el "bara" byt nick? Inte varit här på länge :)

2012-01-19
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

Häxan är en bra motvikt till det lite mesiga nicket Toffsan! :-D

Hade testat en massa nick men alla var upptagna så det blev Toffsan till slut. Är väl inte riktigt nöjd med det...

2012-01-19
Toffsan
Toffsan

Tycker att du ska be din läkare beställa några såna prover till dig så att de kan utesluta detta, du ska ju inte behöva gå runt och undra, det mår du inte bra av...

 

Vet du vad? Varje gång jag ser din bild så kommer jag ihåg konversationen om vem som hade foto här på libero o varför man ville o inte vill ha d osv, o jag hade ingen aning på att d var "HÄXAN" som ditt foto föreställde osv osv :)

2012-01-19
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

När mina problem med värk, stelhet och trötthet blev värre lästa jag på nätet om vad det kunde bero på. Men jag vet inte om det är sköldkörteln eller om det är fibromyalgi. Fibro är ju en sjukdom som är ganska knepig att bestämma... Men man börjar ju undra när det är så gott som samma symtom.

2012-01-19
Toffsan
Toffsan

Toffsan!

Det var några blodprover som en hjärtkirurg beställde när de gjorde EKG på mig och allt visade sig vara normalt... Blodproverna togs på ett vanligt labb på VC.. Misstänker du att du kanske också har pb med sköldkörteln?

2012-01-19
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

vad är det för prover man tar? När jag sökte för min värk togs det prover för att kolla min ämnesomsättning men allt såg normalt ut. Fick diagniosen fibromyalgi men vad jag har läst är symtomen väldigt snarlika. Syns det alltid på ett vanligt blodprov om man har sköldkörtelrubbning?

2012-01-19
Toffsan
Toffsan

Hej och Tack till er som svarat! :)

Det sjuka i det hela är att när jag kollade igenom efter symptomen på detta på internet så har jag nästan alla symtom på underfunktion, men mina prov visar att det är på gränsen till för hög funktion :S Läkaren har ringt upp mig igen och bett mig gå och ta nya prover i början av feb, så att jag slipper ta medicin i onödan....

 

Jag har inga problem med vikten, jag går inte upp i vikt och är inte heller överviktig, men jag blir jättesvullen i magen varje dag...

Humörsvgäningar lider jag mkt av, deprimerad, min menscykel är katastrof, som berg och dalbana, vet aldrig när jag ska ha mens, känner mig jättefrysen varje kväll men värst av allt är att ha hjärtklappning varje kväll och natt!! :(

Jag hoppas kunna få den hjälp jag behöver.. skönt att kunna bolla lite tankar med er andra som går igenom samma sak...

Kramar till er

2012-01-19
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

Hej Mamma86 :)
Min var på gränsen till hög, men vet ff inte hur allt står till.. Fick min andra flicka för snart 11 månader sen... Undrar om en graviditet påverkar denna sjukdom? Hur är det att leva med sjukdomen? Jag har en massa andra frågor.. sorry  :)

2012-01-14
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38

Tack för era svar! :) Någon mer som kan ngt om detta `??

2012-01-14
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...