App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

TRILLE BEEBOP! någon som har/vet nåt om vagnen?

Jag funderar starkt på en sån här vagn..men när jag sökler på den så hittar jag inte så mycket info och jag minns att det var någon här på libero som hade en sån här..Vill gärna veta mer om den innan jag beställer den...jag tycker den är sjukt snygg och billig men är ju inte bara det man ska gå efter utan säkerheten som är viktigast--

2012-01-10
eden
eden

såg nu att det finns vinterhjul... då e nog saken biff :-P

2012-03-26
osisen
osisen

den va ju jättefin!!! enda ja funderar över e hur den fungerar i snö, grus å sand..
sen e det en nackdel till som även är mest min vagn.. man.måste ha liggdelen å underredet separat när man åker bil.. alltså tar det ganska mycket plats.. eller ja antar man måste det eftersom vagnen fälls hop som den.gör..
men det e ju bara en petitess egentligen.. å jag har ju klarat det alldeles utmärkt på det viset med min vagn ;-)

2012-03-26
osisen
osisen

oj såg nu länken från youtube du gav mig..jag är fullständigt kär i vagnen..såg stor och bestant ut..Den SKA vi ha..

2012-01-10
eden
eden

tack för svar..jo det är just där jag tänkt beställa den..har läst om den vad jag hittat men vill gärna höra från dom som har köpt den...tänkte främst på styret..är det stabilt..känns det löst om man går ner o upp för trappor..?hur är den annars i stabiliteten(har aldrig kört någon sån här vagn med små hjul bak som är rörliga.

liggdelen om man jämför med andra vagnar är den då mindre i stl eller lika stora typ då om man jämför tex med emmaljungas liggdel?

såg på  bilder på barnvagnen och såg då nåt hängde vid styret och ner vad är det? synd man inte kunnat hittat någon bild hur den ser ut helt framifrån istället för sidan..

2012-01-10
eden
eden

Denna infon hittade jag:


Vagnen är tillverkad i aluminium och väger 15 kg. Styret är teleskopstyre, vilket gör att det är möjligt att förlänga styret om föräldrarna är olika långa. Dessutom går det att flippa över styret till andra sidan medans babyn ligger i vagnen. Stor och rymlig liggdel, vilket gör det möjligt för barnet att ligga bekvämt. Om liggdelen används under den kalla vinterperioden så är det dessutom möjligt att även få plats med en varm och skön åkpåse.

Sittdelen är ergonomiskt utformad och gör att barnet inte sover i en helt plan sittdel, utan att den är kupad i rygg- och fotläge. De allra flesta barn sover bättre på detta sätt i sittvagnen.

Hjul; 30 cm stora lufthjul bak, 14 cm mindre punkteringsfria EVA hjul.

Snöhjul/terränghjul går att köpa till som extrautrustning om man önskar köra vagnen i tuffare miljöer.

Mått ihopfälld; 84x59x31 cm

Höjd på styret när vagnen är i körbart läge; 98 cm upp till 115 cm


Var ju ett plus tyckte jag att man kan köpa till stora hjul om man vill köra i snö eller annan teräng!

2012-01-10
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...