App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fan vad det är svårt ibland:(

Jag önskar så att jag hade någon att bolla mina tankar och funderingar med då det gäller Basse3.Någon som också har barn med förvärvad hjärnskada, om framsteg och förbättring, om tankar och oro:( Allt är jobbigt just nu igen, Basse är oftast väldigt glad och positiv med så fruktansvärt ensam. Alla vänner har dragit sig undan och då Basse fortfarande ser sig som den han var förut så vill han inte umgås med sina klasskamrater med medfödda funktionshinder. Då han inte tycker de har något gemensamt. Och hans gammla vänner vill inte umgås med honom;(. Har gått med på familje liv nu i allafall då jag där hittade en mamma med en liten grabb som blev påkörd samma år som Basse och hoppas hon svarar på mitt mail. FÖR JUST NU ÄR JAG I STORT BEHOV ATT FÅ PRATA MED NÅGON I SAMMA SITUATION:(

2012-01-10
SOLO2009
SOLO2009

Jag tänker att det det är positivt att han fortfarande ser sig själv som "frisk" och håller kvar i sitt gamla jag. Varför skulle han inte kunna vara med de gamla kompisarna pga sin hjärnskada (vet inte riktigt vad det är som hänt honom och vad han har för problem).

Det är tråkigt att hans gammla vänner har tagit avstånd i från honom. Har du pratat med vännernas föräldrar. De kanske har frågor, inte vet hur de ska bete sig m.m. Kankse kan ni hjälpa dem att hitta tillbaka till en del av deras vänskap.

När jag var liten satt jag i rullstol. Det var många försök till att tussa ihop mig med andra barn i samma situation och jag hatade det. Det enda jag hade gemensamt med dem var rullstolen och det kan man inte bygga en vänskap på enligt mig. Jag hade en bästis som var frisk och vi hade väldigt roligt tillsammans. Nu hade ju inte jag någon hjärnskada men rullstolen var ett stort hinder för vissa barn och de vågade inte närma sig mig tyvärr.

Så kanske kan ni vuxna hjälpa till och bygga broar. Detta är lite tipps jag spontant kom på utan att igentligen veta hur din sons situation ser ut.

2012-01-10
emcb
emcb

jag ville bara skicka en kram vet att det inte hjälper men det e nog det enda jag kan göra!
Din grabb e en enormt stark kille och jag hoppas att även mina barn äger en sån inre styrka för då vet jag att dom klarar vad som helst!
Hoppas du hittar någon i liknande situation... fast det låter så hemskt att säga så men du förstår hur jag menar..
stor kram!

2012-01-10
osisen
osisen

Har ringt Hjärnkraft idag då jag vet att vi anmälde oss och blev medlemmar fick deras välkomstpaket men vi verkar ha försvunnit i systemet. Så nu har jag bett om en ny anmälan. För som jag säger är jag i stort behov att få prata med någon.

2012-01-10
SOLO2009
SOLO2009

Letar på google just nu, men har ännu inte hittat något. Ska kolla vidare. Tyvärr har de inte fungerat med de nya klasskamraterna utan han vänder sig till de barn på skolan som inte är rörelsehindrade. Då skolan är uppdelad på 2 sifor. Tack och lov acccepterar de sonen på skolan. Men de är ju på fritiden han är ensam:(

2012-01-10
SOLO2009
SOLO2009
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...