App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nån mer som kör no poo?

alltså inget schampo?? jag lessnade en dag på att ha svinto till hår o att tappa en massa hår pga att håret o hårbotten är så uttorkade. dessutom jobbar jag på att få bort så mkt onaturliga ämnen som möjligt i min familjs vardag, så mineraloljor o sånt går liksom fetbort. började kolla runt på vad man kan hitta på istället o jag bestämde mig för att prova äggmetoden. knäck ett ägg, plocka bort den vita "snodden", vispa upp det, använd istället för schampo. funkar förvånansvärt bra! jag var lite skeptisk innan, men nu känns håret mkt mer naturligt, fylligare, tjockare, friskare! nån som provat nåt annat? :)

2012-01-09
mickelina81
mickelina81

visst skiljer det jättemkt på icaschampon o frisörschampon, det vet jag mkt väl, men det faktum att det är en kemikaliebomb kvarstår! ta o kika på innehållsförteckningen nån gång. kan göra vem som helst mörkrädd... o de flesta schampon är ju gjorda på denna förbenade mineralolja, o jag vill inte befatta mig med sånt skit!

när det gäller äggen så är det helt luktfritt bara man sköljer ur ordentligt. om man sniffar på ett rått ägg så luktar det ju i stort sett ingenting, så har man bara sköljt ur det ordentligt så luktar håret inget alls. hår möjligtvis. ;)

ska du testa med ägg eller bikarbonat/äppelcidervinäger eller nån annan metod så är det viktigt att du får bort gammalt skit som kan lagt sig som en hinna på håret, t ex silicon. det finns i många schampon o hårvårdsprodukter. då måste man ta ett starkt schampo (eller diskmedel faktiskt!!) utan silicon i en sista gång för att nollställa liksom.

2012-01-10
mickelina81
mickelina81

min frisör sa att de dyra schampona de säljer inte skiljer sig i från de man köper på ica, mest namn och pris. Däremot är det många som använder fel balsam. När jag köpte ett som var för torrt hår och en inpackning, blev det riktigt stor skillnad.

Det är ju jätte bra att ni använder naturliga produkter och att det verkar fungera!

2012-01-10
emcb
emcb

Hej oj låter spännande =)  Är också trött på mitt hår men har inte provat något annat än olika schampon. Ska nog testa med ett ägg. Hmm sammtidigt blir jag lite skeptisk om lukten? Hur är det med lukten går man runt och luktar ägg i några dagar ? :P Nyfiken om inte ska jag prova det =)

2012-01-10
år2009
år2009
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...