App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag börjar om att jobba imorgon.

Jag vet att det kommer att gå bra för lillan att vara hemma med pappa. Hon kommer att protestera en del, men det kommer att gå bra. Jag VET det. MEN hur 17 ska jag klara av att vara ifrån henne över nio timmar om dagen fem dagar i veckan? Rekordet hittills är kanske fyra timmar åt gången... En aning ångest! Kanske mer än en aning. Har inte jobbat heltid sen i juni 2010. Känns som att jag har glömt bort hur man gör på jobbet. Fastän jag vet att det kommer att gå bra det med. Men att inte få  lukta på henne när jag vill, inte få hålla henne om dagarna... Jag kommer att sakna henne så många timmar!

2012-01-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Tack!

2012-01-09
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Förresten! Lycka till imorgon!

2012-01-08
emcb
emcb

Jag känner din ångest ända hit! ;-) Men det kommer gå bra precis som du själv säger. Hon har sin pappa.

Själv ska jag vara hemma i sammanlagt två år men kommer hoppa in några helg pass from mars för att dryga ut kassan lite. Det ska bli roligt för det blir så lite jobb att man kommer uppskatta det på ett annat sätt än när man arbetar heltid :-)

2012-01-08
emcb
emcb

Ja, SBIn21, du har säkert rätt. Hoppas det, åtminstone.

2012-01-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Ja, lite mardrömslikt just nu. Men samtidigt är jag ju glad att jag har en sambo som vill vara pappaledig flera månader också. Vi kommer att söka förskoleplats först till mitten av augusti, som det ser ut nu, så lillan får ju vara hemma tills hon är 18 månader. Det är mer än vi kunde fixa med de större barnen, de fick börja när de var 14 respektive 16 månader.

2012-01-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Åh, jag har ju planerat att vara hemma i två år, så för mig låter det som en mardröm.. :-/ Men som föregående talare skrev så kan det ju kanske vara skönt att få prata med andra vuxna om annat än sömnrutiner och blöjstorlekar.. :-P Lycka till! Och du, tänk vad mysigt att komma hem och få gosa med bebisen på eftermiddagarna!

2012-01-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Jodå, att umgås med vuxna och ett femtiotal ungar på fritids... Så slappna av vet jag inte. :)

Men jag vet, jag kommer att komma in i det. Efter ett par veckor kommer det förmodligen att kännas helt ok. JAg började jobba halvtid när sonen var nio månader, vilket var helt underbart. Började jobba heltid när stora dottern var knappt tio månader, vilket  var jobbigt i början men gick bra sen. Lillan är ju ändå tio och en halv månad nu och hon äter bättre än vad stora dottern gjorde när jag började jobba.

Sen tycker jag helt ärligt att det ska bli riktigt roligt att umgås med arbetskamraterna igen. Imorgon är det planeringsdag, så jag får en dag till att sätta mig in i allting innan det börjar om "på riktigt".

Men just nu känns det ändå som att jag undrar vad jag egentligen har gett mig in på.

2012-01-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...