App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tid för Er...

Jag och min man har bestämt att vi ska skaffa barnvakt minst en gång i månaden så vi har tid för oss två. Det är helt underbart att vara barnförälder men tid för varandra är ett måste. Vi ser till att barnvakten kan över natten. Så bokar vi bord på våran favorit restaurang, där vi hade våran första dejt. Så blir det bio efter det sen hem och mysa. Det är viktigt att man verkligen kommer iväg hemmifrån då man har tagit sig tid att skaffa branvakt. Det är visserligen mysigt att vara hemma, men då är risken stor att man inte hittar på något ihop. Gå iallafall ut och ät. Att få njuta av tiden bara mellan din partner är guld värt. Att man har ett samliv är en stor del i ett förhållande. Och att man anstränger sig lite för att det ska bli av. Detta har stärkt vårat förhållande och man känner sig lite nykär då vi ska ut på dejt. Det pirrar liksom så där härligt i magen och man längtar då man tänker på kvällen som man har framför sig.  

2012-01-05
jaaniz
jaaniz

Ja det är väldigt viktigt att man umgås med varandra. Vi hade vår första date nu utan barn sedan vårt andra barn föddes för snart 11månader sedan. Jätte skönt att få komma ut bara vi två. Vi var borta i tre timmar bara och gick på cafe och strosade runt lite hand i hand.

Eftersom vi inte har barnvakt så ofta tar vi oss tiden tillsammans på kvällarna när barnen sover. Då har vi myskväll och ser till att vi pratar, äter något gott och umgås.

2012-01-08
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...