App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Usch, nu är jag orolig!

Usch nu tappade jag den lilla energi jag hade. Jag gjorde ett benmärgsprov innan jul och fick i går ett brev hem att de vill göra ett till. Jag ringde idag eftersom jag vill veta varför de vill göra ett till. Sköterksan ville inte svara utan läkaren ska ringa upp mig...... För mig osar detta misstänksamt! Jag som redan hade en kass dag efter att ha varit uppe halva natten och sprungit på toa. Min mage gillar inte alls de nya medicinerna jag fått. Så jag väntar också på att en annan läkare ska ringa mig idag ang magen... Så nu går jag runt med en klump i magen. Förhoppningsvis är det ju någon sk*t sak som är anledningen till att provet måste kompliteras men tankarna vandrar ju...

2012-01-05
emcb
emcb

Tack, det värmde verkligen! Blev alldeles varm i hjärtat nu :-)

Självklart uppdaterar jag när jag vet mer!

2012-01-07
emcb
emcb

Läkaren ringde och meddelade att jag troligtvis har en blodsjukdom, de vill ta ytterligare ett prov som skiljer sig lite i från det förra för att utesluta andra sjukdomar som kan visa sig på liknande sätt. Så det är bara att vänta och se! "better safe than sorry".

2012-01-05
emcb
emcb

Kram! Förstår att du är orolig.

I bästa fall är provet bara ofullständigt, att de inte fått med tillräckligt material eller hur de nu brukar säga. Jag håller tummarna hårt för att det är så.

2012-01-05
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

Håller tummarna att det är en teknikalitet!

2012-01-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...