App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Min rygg går av !

Nja kanske inte riktigt , men det känns som att den ska svika mig vilken minut som helst emellanåt ..  I ett par veckor har jag använt en stödgördel som lyfter magen lite samtidigt som den stödjer ryggen på ett bekvämt sätt, men nu när magen har blivit lite större så belastas ryggen ännu mer och nu funkar den inte längre tyvärr :/ beställde ett stödbälte istället som jag fick hem idag, supersmidigt att sätta på, känns helt okej i ryggen men då tycker jag att det pressar upp i magen allt för mycket & med en bebis som sprattlar långt ner i magen tycker jag det är så hemskt att den ligger och trycker mot det jag vet är bebisens huvud :/  Är det någon som har ett bra tips på någon produkt eller liknande som är bra för ryggen? är jätte tacksam för alla svar !  Min barnmorska sa att hon inget kan göra, så jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig heller.. i två dagar har jag legat på soffan & varit ute på två korta promenader i stormen, vill ju kunna vara lite aktiv åtminstone , är ju trotsallt 12 veckor kvar tills bebis är beräknad :)

2012-01-04
_Sanna
_Sanna

Ja då ska jag absolut ta och ringa dom , och tack för tipset med vattengympa det ska jag absolut kolla upp om det finns något sånt här i närheten .. allt för att det ska bli liiite bättre åtminstone :) vad är tens för något ? det får jag kolla upp det också :)

2012-01-05
_Sanna
_Sanna

Vattengympa var ett bra tipps i från monika_79. Både bra träning och skön vila för ryggen då den slipper belastningen i från den tunga magen!

Sjukgymnastiken kan du ringa själv.

Kanske tens kan hjälpa dig, det smärtlindrar!

2012-01-05
emcb
emcb

Nej det har jag inte, min barnmorska tyckte inte det var aktuellt nu :S Men man kanske kan ta kontakt med dom själv och få hjälp ? :)

2012-01-04
_Sanna
_Sanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...