App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När plockat ni bort Julen?

Normalt sett brukar jag vara rätt trött på gran m.m. efter nyår. Men i år är det extra mysigt med allt eftersom sonen är så förälskad i allt som har med julen att göra. Dessutom barrar inte granen än så känns ju trist att slänga ut den. Men tanken var att nu i helgen får det nog ändå städas ut. Men eftersom vi inte har någon snö alls, är adventstakarna i fönstrena så mysiga. Fint ljus i allt det gråa! Hur gör ni?

2012-01-04
emcb
emcb

I helgen åkte heeela julen ut. Och jag har storstädat. Har bara kvar att våt torka golven på övervåningen. Ska försöka tvätta fönstrena idag också, framförallt ute de är inte vackra efter alla stormar!

Nya duken ligger på bordet och vita och rosa tulpaner står där också! Men vi verkar ändå vara först bland husen runt omkring, för i deras fönster lyser fortfarande adventsljusstakar och stjärnor. Men vi har kvar slingan ute och den kommer nog få sitta kvar till februari någon gång, så fint i mörkret med den!

2012-01-09
emcb
emcb

jag hålle på just nu.. ska bli gött å  fåbort det!

2012-01-04
osisen
osisen

Jag städar in våren när jag städar ut julen. In med ljusa färger och tulpaner! Men julen får bo kvar till lördag eller söndag. Nästa helg hinner vi inte ta bort det så det får nog bli nu i helgen. Men det känns ändå tråkigt att ta bort adventsljusstakarna. Kanske för att detta var första julen i vårt nya hus som det har kännts extra mysigt!

1:a advent åker bara adventssaker in, stjärnor och stakar.

13/12 kommer någon lucia fram och några dagar senare åker tomtarna fram. granen kommer inte in en dag före den 23/12! Så den har vi ju inte haft så där jätte länge ändå :-)

2012-01-04
emcb
emcb

Det lilla som plockades fram i julväg får vara kvar ett litet tag till :-) det åker bort när jag känner för det, tycker det är mysigt med lite extra ljus i mörkret så det brådskar inte alls för min del...

2012-01-04
Känguru
Känguru

Har redan börjat plocka bort julen.

Granen tog jag bort i slutet av förra veckan, nu bor den i förrådet fram till nästa jul. Alla de få dekorationerna åkte ut samtidigt som granen och nu har jag bara ljusstakar/stjärnor i fönstren kvar och jag ska ta bort detta innan veckan är slut.

Eftersom jag fyller år inom kort så vill jag ha julen utraderad lagom till min födelsedag.

2012-01-04
Bitchen
Bitchen

Brukar ta ner lite då och då med start ungefär nu. Julduken på köksbordet blev smutsig på nyår, så då bytte jag ut den mot en vanlig osv. Det enda jag saknar varje år är julgardinen i köket och adventsstakarna!

2012-01-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Stjärnorna och ljusstakarna i fönstren får nog vara kvar ett tag till. I vardagsrummet byter vi skärmar från stjärnor till vanliga så där får vi behålla ljuset, men ljusstaken i köksfönstret kommer jag att sakna.

2012-01-04
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...