App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur nattar ni era bebisar?

Jag undrar hur ni gör för att era småttingar skall sova? Nu tänker jag inte på hela kvällsritualer utan hur ni gör för att så att säga "knuffa dem över kanten"? Ammar ni, vaggar ni? Och lägger ni ner dem i deras egna säng sovandes då eller? Jag lägger ner min dotter vaken i spjälsängen, och står och sjunger för henne tills hon somnar. Tar 5-30 min.

2012-01-03
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

Dotra min fick jag stå och vagga tills hon somnade i början.. sen somnade hon själv i spjällsängen och nu säger hon "tutte, älling" ( Napp och välling), dricker upp, vinkar och går och lägger sig.
Sonen min har jag inte riktigt fått rutin på än.. ibland somnar han ammandes, ibland inte.. ibland läggs han vaken i sängen och ibland inte.. olika värje kväll =P

2012-01-03
SandraLovisa1
SandraLovisa1

Efter välling i min/pappas famn (vi sitter i fotöljen i hans rum) vaggar vi honom till sömns. Jag ställer mig upp och vaggar honom i famnen, tar bara någon minut. Sedan kan jag lägga ner honom i hans spjälsäng som står i hand rum. Min man vaggar honom i famnen medan han sitter kvar i fotöljen men av någon anledning fungerar inte det för mig... :)

Men själva insomnandet efter vällingen tar max 5min (de flesta kvällar).

2012-01-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...