App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur firar ni nyårsafton?

Och vilken ålder på barnen har ni?

2011-12-30
emcb
emcb

Vi ska fira nyår ihop med min syster och hennes man och deras småtjejer.  Dom fixar allt , och jag har bara köpt med mig en jättefin bukett tulpaner. Vi hade dom hos oss på julafton. Våra barn är 8,5 och 10  så dom kommer ju orka på ett annat sätt. Deras tjejer är 4 år och 9 månader. Mannen kommer vara med oss fram till 21.30 , sen ska han iväg och jobba natt tyvärr :-( Jag tycker det är aptråkigt men men det är lixom bara att gilla läget när den ena jobbar skift utan helguppehåll. Men det går nog ingen nöd på honom iaf , för chefen deras hade fixat lite gott åt dom + att kvinnorna i laget skulle handla lite kex och ost till hela laget............ Gott Nytt År på er alla !

2011-12-31
Arassiss
Arassiss

glömde skriva att barnen e 5år, 2år, 3mån å 4mån

2011-12-30
osisen
osisen

Vad roligt att läsa och hur olika ni firar ändå :-)

Vi ska ha vänner med barn i samma ålder som vår äldsta (våra är 4år och 10mån). Vi ska kika på fyrverkerierna som kommunen skjuter upp sedan äter vi tre rätters hemma. De fixar förrätt och efterrätt, vi gör huvudrätten. De åker hem senast kl 21. Vi lägger barnen (lillen somnar kl 19 dock) och sedan myser vi med godis och ost bricka i soffan, kanske blir en bra film eller så snackar jag och maken bort slutet av 2011. Efter tolv slaget och en skål och en kyss ;-) blir det god natt.

2011-12-30
emcb
emcb

Våra barn är 11,5 resp 16 år och i år ska vi fira hemma hos oss. Ett flertal år har vi varit hos danskompisar till mig, men av olika anledningar blir det inget nyårsfirande där i år. Så vi har bjudit in dotterns bästis med familj (de bor 75 m från oss), de tidigare nyårsvärdarna samt en singelkompis till min sambo. Totalt blir vi 11 personer. Det ska bli jättetrevligt!

Det blir hela köret med välkomstbubbel, förrätt, varmrätt och dessert samt bubbel och fyrverkerier vid midnatt!

2011-12-30
Nickan
Nickan

Barnen är mellan 5-17 år så det är spridda åldrar, alla kommer vara hemma så vi tänkte dra iväg och se gp:s fyrverkerier men för att slippa trängas åker vi tidigt och tar med fika, varm glögg eller varm choklad och bullar och så parkerar vi oss på ett berg som jag tror kommer ha bra utsikt :-) blir första ggn vi ser fyrverkerierna så det tror jag blir kul och nytt för oss alla.

På kvällen äter vi först tacos, sedan kladdkaka till efterrätt och så dukar jag fram ett godisbord... hoppas på att vi kan spela nåt roligt sällskapsspel eller se en film tillsammans... sedan blir det raketer och att skåla in det nya året :-D

2011-12-30
Känguru
Känguru

vi firar alltid med samma personer plus minus några :-P vi har umgåtts sen gymnasiet tillsammans det e pojkvänner å flickvänner som e nya bara.. ja å sambon har ju varit ihop så länge så vi var ju även tillsammans på den tiden. tycker iaf det e skönt å avslappnat med dem å man behöver inte jö sig till på nåt vis eller ens snygga till sig om man inte vill ;-) e lite som e fira med familjen helt enkelt :-)

2011-12-30
osisen
osisen

Min bror kommer, samt min syster med fästman och hennes två barn (4 och 7 år). Blir en lugn kväll med middag och småprat, skål vid tolvslaget och sen hoppas jag på att alla har vett på att åka hem! Haha!

2011-12-30
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

18m och 5år(om10dagar)

vanligtvis står jag hela förmiddagen och bakar oliebollen (en holländsk nyårsbulle) men det gjorde jag igår för varken jag eller barnen ville vänta, hihi

 

jag o 5åringen ska förbereda en massa olika kött och sallader o tillbehör. sen åker raclettegrillen fram o så blire mumma! ungere åker i säng vid 7, ostbrickan åker fram , en bra film kommer att hyras, och halv 12 väcker vi barnen, öppnar pommacen, skjuter lite raketer o stopar in dem i sängen igen o gör det själva med, underbart!

2011-12-30
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...